جدیدترین مطالعه قابلیت اطمینان کانسومر ریپورتز، بهبود جزئی تسلا و صدرنشینی تویوتا

شنبه 28 آبان 1401 - 16:30
مطالعه 3 دقیقه
Cars-1
کانسومر ریپورتز نتایج مطالعهٔ سالانهٔ قابلیت اطمینان خود برای سال 2022 را اعلام کرده است. در این بررسی‌ها تسلا هیچ‌گاه عملکرد خوبی نداشته و این...
تبلیغات

کانسومر ریپورتز نتایج مطالعهٔ سالانهٔ قابلیت اطمینان خود برای سال 2022 را اعلام کرده است. در این بررسی‌ها تسلا هیچ‌گاه عملکرد خوبی نداشته و این موضوع در مطالعهٔ سال 2022 هم صدق می‌کند زیرا تسلا در بین 24 خودروساز، رتبهٔ نوزدهم را به خود اختصاص داده است. البته جایگاه تسلا بهبودی چهار پله‌ای داشته است زیرا سال گذشته در بین 28 خودروساز، رتبهٔ یکی مانده به آخر را کسب کرده بود. در مطالعهٔ سال 2022، شورلت، جی‌ام‌سی، فولکس‌واگن، جیپ و مرسدس بنز پایین‌تر از برند الکتریکی آمریکایی قرار گرفته‌اند.

امسال همچنین صدر جدول هم دیگر در اختیار لکسس نیست زیرا این جایگاه به شرکت مادر یعنی تویوتا رسیده است درحالی‌که ب‌ام‌و با بهبود چشمگیر 10 پله‌ای، خود را به جایگاه سوم رسانده است. مزدا و هوندا هم رتبه‌های خوبی را کسب کرده و پس از آن‌ها آئودی، سوبارو و آکورا قرار گرفته‌اند. بیشترین بهبود نسبت به سال گذشته را هم لینکلن با ارتقاء 14 پله‌ای تجربه کرده است. در این نظرسنجی، اطلاعات 300 هزار دستگاه خودرو که بین سال‌های 2000 تا 2022 ساخته شده‌اند موردبررسی قرار گرفته است. این خودروها در 17 حوزهٔ مختلف ارزیابی می‌شوند که مجموع همهٔ آن‌ها امتیاز کل هر شرکت را مشخص می‌کند.

به گفتهٔ کانسومر ریپورتز، در کل همچنان برندهای آسیایی قابل‌اعتمادترین هستند و پس از آن‌ها برندهای اروپایی و آمریکایی قرار دارند. یافته‌های این مطالعه همچنین اختلاف قابل‌توجهی در قابلیت اعتماد انواع مختلف خودروها را نشان داده است. طبق این بررسی‌ها، خودروهای هاچ‌بک و سدان بالاترین قابلیت اطمینان را دارند و پس از آن‌ها شاسی‌بلندها و پیکاپ‌ها قرار می‌گیرند. میانگین امتیاز خودروهای الکتریکی در این مطالعه 34 است که تسلا با امتیاز 40 بالاتر از آن بوده است. شایع‌ترین مشکلات خودروهای الکتریکی معمولاً مربوط به پکیج باطری، سیستم شارژ و موتورها می‌شود.

بر اساس داده‌های کانسومر ریپورتز، امتیاز پایین 34 باعث شده خودروهای الکتریکی به‌طور متوسط به میزان قابل‌توجهی نسبت به هیبریدی‌ها قابلیت اطمینان کمتری داشته باشند. به گفتهٔ این سازمان، با ورود خودروهای الکتریکی بیشتر به بازار و خودروسازانی که از این مدل‌ها بیشتر تولید می‌کنند، می‌بینیم که برخی الکتریکی‌ها در پکیج‌های باطری، سیستم شارژ و موتورها مشکلاتی دارند. مالکان شورلت بولت، فورد موستانگ مک-ای، هیوندای کُنا EV و فولکس‌واگن ID.4 همگی برخی از این مشکلات را گزارش کرده‌اند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.