5 اشتباه معمول در زمان خرید خودروی الکتریکی
به راحتی میتوان در زمان خرید اولین خودروی الکتریکی برخی جنبههای اساسی این دسته از خودروها را نادیده گرفت. واضح است که خودروهای الکتریکی یک قلمروی جدید برای اکثر خریداران میباشند.
خوشبختانه افراد زیادی هستند که تجربه مالکیت چند ساله این دسته از خودروها را دارند و میخواهند تجربیات خود را در اختیار دیگران بگذارند. یکی از بلاگرهای تکنولوژی در فضای مجازی که مالک تسلا مدل 3 هم میباشد اندی اسلای است که در ویدئوی جدیدی 5 اشتباه بزرگ در زمان خرید یک خودروی الکتریکی را ذکر کرده است.
اولین اشتباه در زمان خرید یک خودروی الکتریکی یا هر وسیله گرانقیمت دیگر نادیده گرفتن پسانداز و از دست دادن آن است. همانند خودروهای درونسوز شما گزینه خرید خودرویی صفرکیلومتر یا کارکرده را دارید و در زمینه خودروهای الکتریکی خرید مدلهای کارکرده گزینه هوشمندانهای محسوب میشود زیرا این خودروها کارکرد پایینتری داشته و هزینههای نگهداری و مشکلات آنها کمتر از نمونههای مشابه درونسوز است.
هماکنون اگر به دنبال خرید مدلی صفرکیلومتر هستید شامل مشوقهای فدرال با حداکثر مبلغ 7500 دلار خواهید شد.
دومین اشتباه که خاص خریداران خودروهای الکتریکی است عدم داشتن برنامه شارژ میباشد. این هم یک موضوع بدیهی است زیرا شارژ باتری جز اصلی تجربه مالکیت خودرویی الکتریکی است. باید از توانایی شارز خودرو در خانه، اداره و مسیرهای هر روزه خود مطمئن شوید. اکثر مالکان خودروهای خود را در عصر و با استفاده از شارژر سطح 2 شارژ میکنند که روش خوبی است.
اشتباه بعدی این است که خریداران این خودروها معمولاً خودروهایی با شعاع حرکتی کم را انتخاب میکنند. این موضوع کاملاً بستگی به افراد دارد اما همیشه باید به دنبال خودروی الکتریکیای باشید که برد بالایی دارد. اسلای توصیه میکند مدلهایی با حداقل برد 480 کیلومتر را انتخاب کنید. فکر نکنید که میتوانید به اعداد اعلامی مؤسساتی همچون EPA در دنیای واقعی دست یابید زیرا فاکتورهای زیادی همچون دما، سرعت، نوع مسیر، ابعاد رینگ و... روی شعاع حرکتی خودروی الکتریکی تأثیر دارند.
با در نظر گرفتن این موارد برخی افراد مبلغ زیادی را صرف خرید خودروی الکتریکی میکنند که این هم یک اشتباه معمول دیگر است. بهتر است نیازهای خود را بشناسید و در این صورت میتوانید خودرویی مناسب با برد کافی انتخاب کنید.
اشتباه پنجم هم نادیده گرفتن جنبههای مختلف مالکیت خودرویی الکتریکی است که از جمله آنها میتوان به هزینههای بیمه و پلاک و نگهداری اشاره کرد.