معرفی مزدا 2 تِک ادیشن با تجهیزات بیشتر

چهارشنبه 17 خرداد 1396 - 07:30
مطالعه 2 دقیقه
mazda-1
به تازگی نسخه‌ی سفارشی جدید از مزدا 2 معرفی شده که از اوایل ماه جولای در نمایندگی‌های مزدا عرضه خواهد شد و البته تنها 750 دستگاه از آن ساخته خواهد شد.
تبلیغات

این خودرو که مزدا 2 Tech Edition نام دارد از تجهیزات استاندارد بیشتری نسبت به نمونه‌های استاندارد برخوردار است.

این خودرو بر پایه‌ی مدل 1.5 SE-L Nav  که بهای 14695 پوندی دارد ساخته شده اما دو شاخصه طراحی متفاوت دارد که یکی رینگ‌های آلیاژی 16 اینچی و دیگری 4 رنگ سفارشی جدید برای بدنه است.

از نظر تجهیزات استاندارد، مزدا این خودرو را با حسگرهای پارک عقب، شیشه‌های تیره، سیستم تهویه مطبوع، چراغ‌های جلو و برف‌پاک‌کن‌های خودکار عرضه می‌شود. همچنین سیستم اطلاعات سرگرمی با صفحه لمسی رنگی 7 اینچی، سیستم ناوبری ماهواره‌ای و ارتباط بلوتوث در خودرو تعبیه شده‌اند.

زیر کاپوت این نسخه تولید محدود پیشرانه‌ی 4 سیلندر 1.5 لیتری 89 اسب بخاری قرار دارد. مزدا ادعا می‌کند نسخه‌ی Tech Edition در هر صد کیلومتر تنها 4.5 لیتر سوخت مصرف می‌کند. شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت این خودرو در 9.4 ثانیه ثبت شده و حداکثر سرعت آن برابر با 185 کیلومتر در ساعت است. این خودرو منحصراً با یک گیربکس 5 سرعته دستی عرضه می‌شود.

بهای مزدا 2 Tech Edition برابر با 14995 پوند بوده که 300 پوند گران‌تر از نسخه استاندارد SE-L Nav می‌باشد.

منبع: autoexpress

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.