خداحافظی مرسدس بنز با بدترین خودروی برقی خود!

جمعه 10 مرداد 1404 - 08:00
مطالعه 4 دقیقه
لوگوی مرسدس بنز
مرسدس‌بنز با حذف شاسی‌بلند EQE، نوید بازتولید شاسی‌بلند GLC را به مشتریان خود می‌دهد؛ اما این بار با چهره‌ای تازه!
تبلیغات

مرسدس‌بنز حتی در شرایطی که بازار خودروهای برقی همچنان در حال تحول و تغییر است هم با جدیت به گسترش سبد محصولات الکتریکی خود ادامه می‌دهد. این شرکت مدت‌ها روی نسخه تمام‌برقی GLC با فناوری EQ کار کرده و سرانجام تصمیم دارد که مشخص شده که آن را به دست مشتریان خود برساند. مدیران این شرکت آلمانی در راستای رونمایی از نسل بعدی GLC، از تاریخ رونمایی نسخه برقی آن می‌گویند.

همان‌طور که پیش‌تر نیز گمانه‌زنی شده بود، این خودرو در نمایشگاه حمل‌ونقل مونیخ (IAA Mobility) در ماه سپتامبر معرفی خواهد شد. در عصری که شاسی‌بلندها و کراس‌اوورهای برقی محبوب‌تر از همیشه هستند، GLC برقی نقش مهمی برای برند آلمانی ایفا خواهد کرد تا بار دیگر نام مرسدس‌بنز به‌عنوان پرچمدار کلاس مطرح شود.

GLC برقی تازه در واقع جایگزین EQC خواهد شد؛ مدلی زشت که نتوانست تاثیر قابل‌توجهی بر بازار بگذارد. انتظار می‌رود که این خودرو از لحاظ ابعاد کلی مشابه GLC بنزینی باشد اما با طراحی کاملا به‌روزشده و متفاوت خود، ماهیت GLC را در ذهن بینندگان القا کند. مرسدس‌بنز محصول تازه خود با عنوان «چهره‌ای جدید برای برند» یاد می‌کند.

کپی لینک

جزئیات طراحی

مرسدس‌بنز تاکنون فقط یک تصویر تیزر از این مدل جدید منتشر کرده که چندان کاربردی نیست. با این وجود، تصاویر جاسوسی متعددی از نمونه‌های آزمایشی GLC برقی در ماه‌های اخیر ثبت شده‌اند که اطلاعات بیشتری در اختیارمان قرار می‌دهند. اشتوتگارتی‌ها در تیزر جدید خود به جلوپنجره نورانی تازه‌ای اشاره کرده‌اند که احتمالا نقطه عطفی برای زبان طراحی مرسدس خواهد بود. چراغ‌های LED جلو و عقب نیز بازطراحی شده‌اند که نوید تغییرات عمده در بخش طراحی را می‌دهند. از رقبای اصلی GLC برقی می‌توان به پورشه ماکان الکتریکی و بی‌ام‌و iX3 اشاره کرد که به‌زودی در قالب نسل «نئوکلاس» به‌روزرسانی خواهد شد.

ظاهرا مهندسان مرسدس‌بنز در این شاسی‌بلند از معماری الکتریکی 800 ولتی استفاده کرده‌اند که امکان شارژ سریع 320 کیلوواتی DC را در اختیار مالک قرار می‌دهد. بنابراین باتری GLC برقی در مدت ۱۰ دقیقه به توان پیمایش ۲۶۰ کیلومتر می‌رسد.

کپی لینک

نمونه اولیه و برنامه‌های آینده

اولین نسخه‌ شاسی‌بلند مرسدس که وارد بازار خواهد شد پسوند GLC 400 4Matic را به خود می‌گیرد و از فناوری EQ هم استفاده خواهد کرد. مرسدس هنوز جزئیاتی درباره مشخصات فنی، نوع موتور یا شتاب‌گیری اعلام نکرده، اما احتمالا نسخه قدرتمندتری از آن را هم به‌زودی معرفی خواهد کرد.

خودروسازی مرسدس‌بنز در نمایشگاه مونیخ در کنار معرفی GLC برقی از سیستم نیمه‌خودران «MB.Drive Assist Pro» نیز رونمایی می‌کند. این شرکت برنامه دارد تا برای بازدیدکنندگان امکان تست سواری با یک نسخه ویژه از CLA را نیز فراهم کند. همچنین نسخه‌های EQS و کلاس S مجهز به سیستم «Drive Pilot» هم برای تست رانندگی در دسترس خواهند بود. در این میان، مدل مفهومی نوگرایانه «AMG GT XX» هم توجه بسیاری را به خود جلب خواهد کرد. نظر شما درباره خودروهای آینده مرسدس‌بنز و مسیر برقی‎‌سازی کامل این برند چیست؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.