سورپرايز Brabus براي فرانكفورت 2011

یک‌شنبه 6 شهریور 1390 - 15:20
مطالعه 1 دقیقه
Brabus First teaser of new model
براباس با انتشار نخستين تيزر از آخرين محصول خود، نشان داد كه او هم در تكاپوي آماده شدن براي نمايشگاه فرانكفورت 2011 است.
تبلیغات

با كمي دقت مي‌توان ديد كه اين تيونر به سراغ C-class جديد رفته است. اطلاع ديگري از اين خودرو منتشر نشده ولي با اين حال برخي از كارشناسان معتقدند خودروي مورد نظر نمونه بهبود يافته‌اي از مدل C63 AMG Coupe و از سري سياه (Black Series) آن است.

هرچند براي C-class جديد تاكنون تيونرهاي بسياري در سراسر جهان ، كيت‌هاي تقويتي خود را پيشنهاد داده‌اند اما تيونرهاي بزرگ و مشهوري چون براباس ترجيح مي‌دهند تا در زمان و مكاني خاص (همچون نمايشگاه فرانكفورت) از خودروهاي خود رونمايي كنند.

اينكه براباس با تيزرهاي ديگر اين خودرو، به زجركشي هوادارانش همچنان ادامه مي‌دهد يا خير، سوالي است كه در روزها يا هفته‌هاي آينده جواب آن مشخص خواهد شد.

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.