مرسدس از محصولات رقبا برای تست تصادف و بهبود ایمنی استفاده می‌کند

دوشنبه 10 مهر 1402 - 11:30
مطالعه 3 دقیقه
mercedes-glc-euroncap-crash-test
مدیرعامل مرسدس بنز می‌گوید این شرکت با استفاده از خودروهای تولیدی رقبا و تست تصادف آن‌ها محصولاتی ایمن‌تر می‌سازد.
تبلیغات

تنها سازمان‌های مستقل همچون انکاپ، آداک یا IIHS نیستند که تست‌های تصادف را جهت بررسی ایمنی خودروها در زمان تصادفات انجام می‌دهند. خودروسازان نیز قبل از تولید محصولات جدید خود تست‌های مختص خود را انجام می‌دهند ولی مرسدس بنز می‌گوید با تست تصادف خودروهای رقیب به دنبال تولید محصولاتی ایمن‌تر است. بررسی ایمنی محصولات رقبا به این برند لوکس آلمانی در بهبود ایمنی تولیدات خود کمک می‌کند.

اولا کالنیوس مدیرعامل مرسدس در مصاحبه با اتوکار به سؤالاتی درباره حضور رقبای چینی در اروپا پاسخ داده است. پس از اینکه کالنیوس با اعتمادبه‌نفس کامل می‌گوید یافتن خودرویی که بتواند CLA را شکست دهد سخت است درباره ایمنی خودروها صحبت می‌کند. او خاطرنشان می‌سازد:

هیچ شرکت دیگری در زمینه ایمنی خودرویی باسابقه‌تر از مرسدس نیست. شما می‌توانید به یک شرکت بیمه یا موسسه امتیازبندی ایمنی مراجعه کرده و چند ستاره بگیرید. ما همیشه می‌گوییم یک ستاره کافی است: ستاره مرسدس! ما طیف وسیعی از تست‌ها را انجام می‌دهیم، تست‌هایی که هیچ شرکت دیگری انجام نداده است. ما از خودروهای خودمان و رقبا در تست‌های تصادف استفاده می‌کنیم و برای کاری که انجام می‌دهیم یا نمی‌دهیم احساس ویژه‌ای داریم

کالنیوس می‌گوید توجه به جزئیات در زمان توسعه محصول باعث شده مرسدس نسبت به رقبای چینی برتر باشد. همین موضوع نشان می‌دهد او درباره رقبای جدید حاضر در اروپا نگرانی چندانی ندارد. مدیر ارشد مرسدس در همین مصاحبه تأکید می‌کند ژرمن‌ها سرمایه‌گذاری چند میلیارد دلاری روی خودروهای برقی نسل جدید انجام می‌دهند. این شرکت قبلاً گفته بود به دنبال تبدیل شدن به برندی الکتریکی تا سال 2030 است هرچند این موضوع با توجه به شرایط بازار انجام خواهد شد. البته کالنیوس می‌گوید مرسدس خودروهای درون‌سوز را هنوز رها نخواهد کرد زیرا محصولات درون‌سوز پیشرفته و هیبریدی برای دهه آتی ضروری خواهند بود.

مدیرعامل مرسدس درباره سوخت‌های مصنوعی نیز صحبت کرده و گفته با در نظر گرفتن کل فرایند تولید، خودروهای برقی 70 درصد کاراتر هستند. همچنین برای اینکه سوخت‌های مصنوعی نظر مساعد شرکت‌ها را جلب کنند باید صنعتی و تجاری شوند هرچند از نظر کالنیوس این کار در دهه جاری میلادی رخ نخواهد داد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.