قیمت امروز دنا پلاس در بورس 380 میلیون تومان؛ سازمان بازرسی مخالفت کرد

دوشنبه 26 دی 1401 - 15:30
مطالعه 1 دقیقه
دنا پلاس توربو 6 دنده
امروز 10 هزار دستگاه دنا پلاس به متقاضیان در بورس کالا فروخته شد. پس از پرداخت هزینه‌های جانبی، قیمت خودرو برای خریدار، حدود  440 تومان خواهد بود.
تبلیغات

 قیمت کارخانه‌ی دنا پلاس دنده‌ دستی، 189 میلیون و 500 هزار تومان است. اگر هزینه‌ی پرداختی توسط خریدار را 440 میلیون تومان در نظر بگیریم؛ باتوجه به قیمت 600 میلیون تومانی خودروی مذکور در بازار آزاد، سود شگفت‌انگیز 160 تا 180 میلیون تومانی نصیب دلال خواهد شد. چنانچه روند افزایش قیمت در بازار آزاد ادامه داشته باشد؛ کسب سود 200 میلیون تومانی برای دلالان حاضر در بورس کالا، دور از ذهن نیست.

کپی لینک

مخالفت سازمان بازرسی کل کشور با شرایط فروش در بورس

احمد اسدیان، معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی، طی مصاحبه با تسنیم گفت:

با توجه به افزایش قیمت خودرو در بورس، سازمان بازرسی این موضوع را اولاً خلاف قانون و نادیده‌گرفتن قیمت‌های تعیین‌شده و ثانیاً خلاف منافع مصرف‌کننده می‌داند.در سال گذشته شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با هدف کاهش قیمت‌ها به‌مدت یک سال، تنظیم بازار خودرو را به وزارت صمت و ستاد تنظیم بازار محول کرد و ریاست محترم جمهور هم طی دستورالعمل 8ماده‌ای که صادر کرد مقرر کرد که اولاً تولید خودرو 50 درصد افزایش پیدا کند و ثانیاً قیمت‌ها 15 درصد نسبت به سال 1400 کاهش پیدا کند.مدت یک سال مذکور گذشت اما نه تولید خودرو 50 درصد افزایش پیدا کرد و نه قیمت خودرو کاهش یافت!هدف خودروسازان طبیعتاً این است که خودرو را به‌قیمت بالاتر بفروشند و محدودیتی در قیمت‌گذاری نداشته باشند اما به‌دلیل اینکه تقریباً انحصار بازار خودرو در دست دو خودروساز است، دولت باید از مصرف‌کننده حمایت کند چون مصرف‌کننده انتخاب دیگری به‌جز خرید این محصولات ندارد.

 

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.