آغاز عرضه دو محصول جدید ایکس‌پنگ در اروپا با توان پیمایش خیره‌کننده

دوشنبه 15 دی 1404 - 15:00
مطالعه 4 دقیقه
ایکس‌پنگ P7+
ایکس‌پنگ با معرفی دو مدل جدید، بازار اروپا و چین را هدف گرفته است؛ خودروهایی که با یک‌بار شارژ و سوخت‌گیری، نیمی از قاره را طی می‌کنند.
تبلیغات

سال ۲۰۲۶ برای ایکس‌پنگ با یک طوفان خبری آغاز شده است. این خودروساز چینی قصد دارد با معرفی هم‌زمان دو محصول استراتژیک، یعنی نسخه جدید سدان P7+ و شاسی‌بلند تازه‌نفس G7، حمله‌ای جدی به بازار داشته باشد. طبق برنامه، این رونمایی بزرگ در تاریخ ۱۸ دی ۱۴۰۴ (۸ ژانویه ۲۰۲۶) در چین و تنها یک روز بعد، در ۱۹ دی ۱۴۰۴ (۹ ژانویه ۲۰۲۶) در قلب اروپا یعنی بلژیک انجام خواهد شد. ایکس‌پنگ خواب‌های بزرگی برای بازارهای بین‌المللی دیده است. سدان P7+ قرار است هم‌زمان وارد بازار ۳۶ کشور مختلف شود که نشان‌دهنده اعتمادبه‌نفس بالای مدیران این شرکت به کیفیت و فناوری محصولاتشان است.

نکته‌ای که این خودروها را از رقبا متمایز می‌کند، قدرت پردازشی ترسناک آن‌هاست. هر دو مدل به سه تراشه اختصاصی هوش مصنوعی تورینگ (Turing AI) مجهز شده‌اند. این تراشه‌ها درمجموع قدرت پردازشی برابر با ۲۲۵۰ تاپس (تریلیون عملیات در ثانیه) تولید می‌کنند. این یعنی با خودروهایی طرف هستیم که بیشتر شبیه به ابرکامپیوترهای متحرک عمل می‌کنند تا یک وسیله نقلیه سنتی.

ایکس‌پنگ P7+
ایکس‌پنگ P7+

مدل P7+ در دو نسخه تمام الکتریکی و بردافزا عرضه می‌شود، اما نسخه بردافزای آن است که همه نگاه‌ها را خیره کرده است. این خودرو با برد جامع ۱۵۵۰ کیلومتر، رسماً عنوان بیشترین برد پیمایش را در میان سدان‌های بردافزای جهان از آن خود کرده است. حتی در حالت تمام برقی، این سدان می‌تواند ۴۳۰ کیلومتر را طی کند. باتری به‌کار رفته در آن از نوع لیتیوم آهن فسفات با ضخامت بسیار کم ۱۰۹ میلی‌متر است که روی پلتفرم ولتاژ بالای ۸۰۰ ولتی سوار شده است.

ایکس‌پنگ در طراحی داخلی P7+ سنگ تمام گذاشته است. با بهینه‌سازی فضا، ۸۸ درصد از فضای کابین قابل‌استفاده است. صندوق عقب این خودرو در حالت استاندارد ۷۲۵ لیتر حجم دارد اما اگر صندلی‌ها را بخوابانید، این عدد به ۲۲۲۱ لیتر می‌رسد. رقمی که حتی برای بسیاری از خودروهای شاسی‌بلند هم یک رؤیاست. امکانات رفاهی هم دست‌کمی از مشخصات فنی ندارند. سیستم تهویه صندلی‌ها چنان قدرتمند است که می‌تواند دمای سطح صندلی را تنها در ۶۰ ثانیه از ۵۰ درجه سانتی‌گراد به ۳۰ درجه برساند. نمایشگر مرکزی ۱۵.۶ اینچی و سیستم صوتی پیشرفته نیز کابین را به یک سینمای متحرک تبدیل کرده‌اند.

اما اگر فکر می‌کنید ۱۵۵۰ کیلومتر برد زیادی است، باید نگاهی به شاسی‌بلند جدید G7 بیندازید. ایکس‌پنگ ادعا می‌کند که این خودرو پس از عرضه، رکورددار بیشترین برد پیمایش در میان تمام شاسی‌بلندهای کلاس خود خواهد بود. ترکیب یک پیشرانهٔ ۱.۵ لیتری توربو با موتور الکتریکی قدرتمند، بردی معادل ۱۷۰۴ کیلومتر را برای این خودرو فراهم کرده است. موتور بنزینی ۱۴۸ اسب بخار و موتور برقی ۲۹۲ اسب بخار قدرت تولید می‌کنند که ترکیبی ایده‌آل برای سفرهای طولانی است.

ایکس‌پنگ با استفاده از پلتفرم ۸۰۰ ولتی و باتری‌های 5C، مشکل انتظار برای شارژ را هم حل کرده است. در مدل G7، ظرف تنها با ۱۲ دقیقه اتصال به شارژر سریع، انرژی لازم برای پیمایش ۳۱۴ کیلومتر فراهم می‌شود. این یعنی یک توقف کوتاه برای نوشیدن قهوه کافی است تا خودرو برای چند ساعت رانندگی مداوم آماده شود.

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.