قطعی اینترنت برای رانندگان تاکسی اینترنتی دردسرساز شده است

سه‌شنبه 30 دی 1404 - 07:00
مطالعه 2 دقیقه
کار در تاکسی اینترنتی
با قطعی اینترنت در چند روز اخیر، کسب‌وکارهای گوناگون از جمله رانندگان تاکسی اینترنتی نیز با مشکلاتی مواجه شده‌اند.
تبلیغات

سرویس‌های تاکسی اینترنتی همان‌طور که از نامشان پیداست بر اساس ارتباط اینترنتی کار می‌کنند و وجود هرگونه مشکل می‌تواند عملکرد آن‌ها را مختل سازد. در چند ماه اخیر مشکلات مربوط به جی‌پی‌اس صدای بسیاری از رانندگان را درآورده بود و حالا نیز به نظر می‌رسد این مشکلات با قطعی اینترنت دو چندان شده‌اند. یک راننده اسنپ در این خصوص به خبرنگار رکنا می‌گوید: ما رانندگان تاکسی‌های اینترنتی بابت اختلال جی‌پی‌اس اعتراض داریم. نه می‌توانیم به مسافران خدمات دهیم و نه می‌توانیم مسیرهایمان را پیدا کنیم.

وی افزود: چند روزی است وضعیت ما این است و دولت هم رسیدگی نمی‌کند. لطفاً صدای ما رانندگان تاکسی‌های اینترنتی باشید تا بتوانیم به معیشتمان برسیم.

گفتنی است، در پی قطع اینترنت بین‌الملل از روز پنجشنبه 18 دی ماه، بسیاری از کسب‌وکارها و حتی مردم عادی با مشکلات متعدد مواجه شده‌اند. از دانش آموزان، دانشجویان و محققان و پژوهشگران گرفته تا کسب‌وکارهای آنلاین و اینترنتی، مشاغل مختلف، فروشگاه‌های اینترنتی و اینستاگرامی، تریدرها، گیمرها، برنامه نویسان و هر فردی که شغل یا فعالیت اش به اینترنت وابسته است نیز از این وضعیت گله دارند.

از سوی دیگر قطع اینترنت بین‌الملل، سامانه‌های رزرواسیون سفر و برخی پروازهای خارجی را نیز از دسترس خارج کرده است و طبق گزارش ایسنا، برخی مسافران برای خروج و ورود به ایران به دلیل عدم اطلاع از تغییر برنامه پروازها با مشکل مواجه و متحمل ضرر و زیان مالی شده‌اند و همچنین امکان صدور بلیت پروازهای خارجی و ویزا برای برخی مسیرها از سوی آژانس‌های هواپیمایی وجود ندارد و مسافران مجبور هستند برای رسیدن به مقصد، چند مسیر را طی کنند.

اگرچه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از برآورد خسارت به فعالان کسب‌وکارهای دیجیتال و سکوهای فعال خبر داده است اما وی به‌طور شفاف از شناسایی کسب‌وکارها و چگونگی و نحوه جبران خسارت سخن نگفته و زمان‌بندی مشخصی به کسب‌وکارها اعلام نشده است و مشخص نیست جبران خسارت این کسب‌وکارها چگونه خواهد بود.

رضا الفت نسب، دبیر اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی کشور به خبرنگار اجتماعی رکنا گفته است: "بعید است خسارت پرداخت شود. پیش‌تر هم اتفاقاتی از جمله جنگ 12 روزه و قطعی برق و... رخ داد و نه کسی توانست میزان خسارات را محاسبه کند و نه خسارتی پرداخت شد."

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.