عجیب‌ترین هامر دنیا، وقتی غول نظامی به کف‌خواب خیابانی تبدیل می‌شود!

چهارشنبه 6 اسفند 1404 - 22:00
مطالعه 3 دقیقه
هاموی رت راد
یک کمدین مشهور ۲۵۰ هزار دلار برای تبدیل یک هامر نظامی به هیولایی ۷۵۰ اسب بخاری خرج کرده که روی زمین می‌خوابد و سیستم فرمان با سیم دارد!
تبلیغات

داستان هامر با یک ماشین جنگی شروع شد. اوایل دهه ۸۰ میلادی، ارتش آمریکا به وسیله‌ای نیاز داشت که همه‌جا برود، آن‌قدر قدرت آتش حمل کند که به‌تنهایی یک کودتا راه بیندازد و درنهایت، خدمه‌اش را سالم به پایگاه برگرداند. این‌گونه بود که حماسه هاموی شکل گرفت. حالا نزدیک به ۴۰ سال از آن روزها گذشته و یک کمدین مشهور، ۲۵۰ هزار دلار ناقابل برای هیولایی خرج کرده که روزی یک خودروی نظامی قدرتمند بوده است. این دیگر یک ماشین جنگی نیست بلکه یک خودرو کف‌خواب است که برای خودنمایی ساخته شده است.

هاموی رت راد
هاموی رت راد

هاموی یک مکعب بی‌رحم از آلومینیوم و فولاد بود که برای حرکت در مسیر رد چرخ‌های تانک آبرامبز طراحی شده بود. برای این خودرو مفاهیمی مثل مصرف سوخت، راحتی سرنشین یا زیبایی اهمیتی نداشت. قلب تپنده‌اش یک موتور ۶.۲ لیتری دیزل V8 با تنها ۱۵۰ اسب بخار قدرت بود که اولویتش جان‌سختی بود، نه سرعت اما هیولایی که امروز می‌بینیم، محصول جنون‌آمیز شرکت پاتریوت لاینر است. این شرکت که در زمینه رنگ‌های محافظ بدنه تخصص دارد، این هامر مدل ۱۹۸۷ را به یک ویترین متحرک برای نمایش کیفیت محصولاتش تبدیل کرده است. تمام بدنه با یک رنگ آبی مات و زبر پوشانده شده که محال است روی آن خط بیفتد.

اینجا دیگر خبری از کاپوت نیست و پیشرانه کاملاً در معرض دید قرار دارد. یک موتور ۶.۶ لیتری توربودیزل V8 دورامکس که با کیت توربوی دوگانه، اینترکولر سفارشی و تغییرات گسترده، حالا ۷۵۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند. گشتاور این موتور آن‌قدر زیاد است که می‌تواند اقتصاد یک کشور کوچک را از رکود خارج کند! تمام این قدرت، برخلاف هاموی اصلی که دو دیفرانسیل بود، فقط به چرخ‌های عقب منتقل می‌شود. این معجون عجیب روی یک شاسی پنوماتیک سفارشی سوار شده که به آن اجازه می‌دهد در حالت پارک کاملاً روی زمین بخوابد و ارتفاعش از سطح زمین به صفر برسد.

این خودرو روی لاستیک‌های غول‌پیکر ۴۰ اینچی میکی تامپسون سوار است و عرض آن به‌قدری زیاد است که از نظر فنی، ترددش در جاده‌ها غیرقانونی محسوب می‌شود. سازندگان همچنین روی این خودرو سیستم فرمان با سیم نصب کرده‌اند. این یعنی هیچ اتصال مکانیکی مستقیمی بین فرمان و چرخ‌ها وجود ندارد. در داخل کابین، صندلی‌های پلاستیکی و خشک نظامی جای خود را به صندلی‌های چرمی دست‌دوز با طرح کاپشن خلبانی و پنل‌های آلومینیومی داده‌اند. حتی یک سیستم صوتی قدرتمند Kicker با ساب‌ووفر ۱۵ اینچی هم نصب شده تا صدای فریاد دوستداران محیط‌زیست از کنار جاده به گوش راننده نرسد.

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.