یک‌طرفه شدن جاده چالوس و آزادراه تهران

چهارشنبه 13 اسفند 1404 - 16:55
مطالعه 1 دقیقه
یک طرفه شدن جاده چالوس در روز پنجم جنگ - اسفند 1404 -1
رئیس پلیس راهور فراجا از یک‌طرفه شدن جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال از ساعت ۱۶ خبر داد.
تبلیغات

از ایسنا، سردار سید تیمور حسینی با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای خروجی پایتخت اعلام کرد: در پی افزایش قابل توجه تردد و شکل‌گیری ترافیک سنگین در مبادی خروجی تهران، از ساعت ۱۶:۰۰ امروز (۱۳ اسفندماه) محور کرج – چالوس و آزادراه تهران – شمال در مسیر جنوب به شمال به‌منظور تخلیه بار ترافیکی یک‌طرفه می‌شود. این محدودیت تا زمان عادی شدن شرایط ادامه خواهد داشت.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: در سایر محورهای شمالی از جمله هراز، فیروزکوه و آزادراه قزوین – رشت نیز افزایش حجم تردد و در مقاطعی ترافیک سنگین گزارش شده است. در صورت لزوم، تمهیدات ترافیکی متناسب با شرایط هر محور اتخاذ و از طریق پلیس راهور اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سردار حسینی تصریح کرد: در حال حاضر تیم‌های گشتی پلیس راه و راهور به صورت شبانه‌روزی در محورهای برون‌شهری و ورودی و خروجی‌های پایتخت مستقر بوده و پایش هوشمند تردد و مدیریت لحظه‌ای جریان عبور و مرور در دستور کار قرار دارد.

بر اساس اعلام پلیس، وی در پایان از شهروندان خواست ضمن برنامه‌ریزی مناسب برای سفر، از سفرهای غیرضروری پرهیز کرده و با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی و توجه به احتمال لغزندگی سطح راه در برخی محورها، سفری ایمن را برای خود و دیگران رقم بزنند.

تبلیغات

نظرات

تبلیغات

©1405 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.