به‌روزرسانی ارزان‌ترین شاسی‌بلند مزدا با قیمت زیر ۱۰ هزار دلار

شنبه 6 تیر 1405 - 14:00
مطالعه 4 دقیقه
مزدا فلیر کراس‌اوور 2026
مزدا فلیر کراس‌اوور با طول کمتر از ۳.۴ متر و برچسب قیمتی حدود ۹,۹۵۰ دلار، یکی از اقتصادی‌ترین گزینه‌ها در کلاس کی‌کار محسوب می‌شود.
تبلیغات

مزدا فلیر کراس‌اوور خودروی کوچکی است که تنها در بازار ژاپن عرضه می‌شود و درواقع نسخه ری‌بج شده از مدل محبوب سوزوکی هاستلر محسوب می‌شود. این خودرو به دلیل قرارگیری در کلاس کی‌کار، ابعاد بسیار جمع‌وجوری دارد به‌گونه‌ای که تنها ۳,۳۹۵ میلی‌متر طول، ۱,۴۷۵ میلی‌متر عرض و ۱,۶۸۰ میلی‌متر ارتفاع دارد و فاصله محوری آن ۲,۴۶۰ میلی‌متر است.

تغییرات ظاهری در مدل جدید عمدتاً در بخش جلو متمرکز شده است. در تیپ‌های XG، XS و XT، جلوپنجره‌ای بسیار بزرگ‌تر جایگزین شده که لوگوی مزدا را در میان چراغ‌های گرد کلاسیک خود جای داده و سپر جلو نیز با ورودی‌های هوای بازطراحی‌شده، ظاهری مدرن‌تر پیدا کرده است. در مقابل، تیپ‌های خشن‌تر ZS و ZT همچنان جلوپنجره باریک و سپرهای پلاستیکی با تریم آلومینیومی را حفظ کرده‌اند هرچند لوگوی مزدا در آن‌ها کوچک‌تر شده تا فضای کافی برای سنسورهای سیستم کمک‌راننده فراهم شود. گزینه‌های رنگ جدیدی نظیر سبز خاکی متالیک نیز به کاتالوگ رنگ‌های بدنه اضافه شده و امکان انتخاب سقف قهوه‌ای یا مشکی بسته به تیپ خودرو فراهم است.

مزدا فلیر کراس‌اوور 2026
مزدا فلیر کراس‌اوور 2026

تمرکز اصلی مزدا در این به‌روزرسانی بر ارتقای استانداردهای ایمنی بوده است. حالا سیستم Dual Sensor Brake Support II سوزوکی به‌صورت استاندارد در این خودرو استفاده می‌شود که با ترکیب دوربین تک‌چشمی و رادار موج‌ میلی‌متری، قدرت تشخیص عابر پیاده و موتورسواران را در چهارراه‌های شلوغ بهبود داده است. لیست تجهیزات ایمنی با سیستم ترمز خودکار در سرعت‌های پایین، سنسورهای پارک جلو، دستیار حفظ خودرو در میان خطوط، مانیتور نقاط کور و کروز کنترل تطبیقی با قابلیت توقف و حرکت در ترافیک تکمیل می‌شود. از دیگر امکانات جدید نیز می‌توان به آینه‌های تاشوی برقی با راهنمای LED، ترمز پارک برقی با قابلیت اتوهلد، درگاه‌های USB-C و نمایشگر ۹ اینچی با ناوبری استاندارد اشاره کرد.

مزدا فلیر کراس‌اوور 2026
مزدا فلیر کراس‌اوور 2026

قلب تپنده این کراس‌اوور ریزنقش ژاپنی همچنان موتور ۶۶۰ سی‌سی سه سیلندر با سیستم هیبریدی خفیف است که به یک گیربکس CVT متصل شده و نیرو را به چرخ‌های جلو یا هر چهارچرخ منتقل می‌کند. نسخه تنفس طبیعی این موتور ۴۸ اسب بخار قدرت دارد و نسخه توربوشارژ آن به سقف قدرت مجاز کی‌کارها، یعنی ۶۳ اسب بخار قدرت می‌رسد. قیمت این مدل از حدود ۹,۹۵۰ دلار برای تیپ پایه دیفرانسیل جلو شروع شده و در مدل فول‌آپشن توربوشارژ چهارچرخ محرک ZT به حدود ۱۴,۰۵۰ دلار می‌رسد که آن را به ارزان‌ترین کراس‌اوور مزدا و یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین خودروهای جدید بازار ژاپن تبدیل می‌کند هرچند این قیمت‌گذاری کمی بالاتر از همزاد سوزوکی‌اش است.

نظرات

تبلیغات

©1405 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.