مرسدس C63 و E63 جدید با پیشرانه V8 در راه هستند

پنج‌شنبه 1 مرداد 1405 - 19:00
مطالعه 2 دقیقه
مرسدس C63
مرسدس AMG قصد دارد با بهره‌گیری از پیشرانه V8 جدید میل‌لنگ تخت، محبوب‌ترین سدان‌های اسپرت خود را به ریشه واقعی‌شان بازگرداند.

مرسدس بنز به‌تازگی از نسخه به‌روز شدهٔ سدان پرچم‌دار خود یعنی کلاس S رونمایی کرده است. این خودرو به یک پیشرانه ۴ لیتری V8 جدید میل‌لنگ تخت مجهز شده که در نسخه S580 قدرتی معادل ۵۳۰ اسب بخار و گشتاوری برابر با ۷۵۰ نیوتن‌متر تولید می‌کند. استفاده از میل‌لنگ تخت به معنای کاهش جرم دورانی و دورگیری بسیار سریع‌تر موتور است که درنهایت به تولید قدرت بیشتر کمک می‌کند. اگرچه این پیشرانه در وهله اول برای مدل‌های استاندارد بنز توسعه یافته اما بخش اسپرت AMG قصد دارد پیش از به‌کارگیری آن در زیر کاپوت محصولات خود، از عملکرد بی‌نقص آن کاملاً مطمئن شود.

این تغییر رویکرد، دو مدل محبوب و غایب سبد محصولات مرسدس AMG یعنی سدان C63 و E63 را در برمی‌گیرد. مهندسان AMG توسعه این پیشرانه را در کلاس S به‌دقت زیر نظر گرفته‌اند. ماتیاس گایسن، یکی از اعضای هیئت‌مدیره مرسدس، تأکید کرده که مرحله نخست بازگشت پیشرانه‌های اصیل هشت سیلندر AMG آغاز شده است. او می‌گوید باید قدم‌به‌قدم پیش رفت؛ ابتدا باید از ساخت یک موتور هشت سیلندر فوق‌العاده و پیشرفته مطمئن شد و سپس بر اساس تقاضای بازار، برای استفاده از آن در سایر محصولات برنامه‌ریزی کرد.

بدون شک این برنامه‌ها شامل بازگشت مدل‌های هشت سیلندر یادشده خواهد بود. بر کسی پوشیده نیست که خریداران هرگز با نسخه چهار سیلندر C63 خو نگرفتند و از آن استقبال نکردند. از سوی دیگر، مدل E53 AMG فعلی نیز با موتور شش سیلندر، خودرویی میان رده است که عملکرد سیستم ترمز آن چندان چنگی به دل نمی‌زند. اکنون مشتریان مرسدس AMG بی‌صبرانه منتظر گزینه‌های هشت سیلندر جدید هستند و به نظر می‌رسد آلمانی‌ها به‌زودی خواسته آن‌ها را برآورده خواهند کرد.

نظرات

©1405 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.