تماشا کنید: رقابت درگ تسلا مدل S پلد با مک‌لارن آرتورا

یک‌شنبه 4 مرداد 1405 - 20:37
مطالعه 2 دقیقه
tesla vs mclaren artura
سدان الکتریکی تسلا مدل اس پلید در یک رقابت درگ کوتاه در لاس‌وگاس، سوپرکار سبک‌وزن مک‌لارن آرتورا را با اقتدار شکست داد.

سدان الکتریکی تسلا مدل اس پلید بار دیگر قدرت شتاب‌گیری خود را به رخ کشید و موفق شد در یک رقابت درگ یک‌چهارم مایل، سوپرکار بریتانیایی مک‌لارن آرتورا را مغلوب کند. این رقابت هیجان‌انگیز که در پیست لاس‌وگاس انجام شد، در زمانی کمتر از ده ثانیه به پایان رسید تا برتری مطلق گشتاور آنی پیشرانه‌های الکتریکی بر موتورهای بنزینی سنتی بار دیگر اثبات شود.

به‌گزارش اتو اوولوشن، ویدئوی منتشرشده در کانال یوتیوب Wheels نشان می‌دهد که این سدان خانوادگی سنگین‌وزن چگونه رقیب اسپرت و سبک‌وزن خود را پشت سر می‌گذارد. تسلا مدل اس پلید با بهره‌گیری از سه موتور الکتریکی قدرتمند، توانایی تولید ۱۰۲۰ اسب بخار قدرت و ۱۴۲۴ نیوتن‌متر گشتاور را دارد. شتاب صفر تا نود و هفت کیلومتر بر ساعت این خودروی آمریکایی تنها ۱.۹۹ ثانیه ثبت شده است.

مک‌لارن آرتورا با وزن تقریبی ۱۴۹۸ کیلوگرم، بسیار سبک‌تر از رقیب ۲۸۰۰ کیلوگرمی خود است اما درنهایت، باوجود این اختلاف وزن فاحش، نماینده‌ی تسلا مسیر یک‌چهارم مایل را در مدت زمان ۹.۳۹ ثانیه و با حداکثر سرعت ۲۴۲ کیلومتر بر ساعت طی کرد و زودتر از خط پایان گذشت. خودروی رقیب در ثانیه‌های پایانی مسابقه عملا شانس خود را برای پیروزی از دست داد و عقب ماند.

پخش از رسانه

به نظر شما آیا خودروهای سوپر اسپرت بنزینی هنوز هم می‌توانند در مسیرهای مستقیم با سدان‌های قدرتمند الکتریکی رقابت کنند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نظرات

©1405 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.