ایده سامانه حمل‌ونقل فوق‌سریع هایپرلوپ برای جابه‌جایی مسافر و بار که نخستین بار در سال ۲۰۱۳ مطرح شد، هنوز به مرحله اجرای نهایی نرسیده است. بااین‌حال، شرکت بورینگ که تحت مالکیت ایلان ماسک قرار دارد، قصد دارد پیش‌زمینه‌ای از این رؤیای بلندپروازانه را در ایالت تگزاس به واقعیت تبدیل کند. طبق ادعای جدید، این تونل زیرزمینی پرسرعت مسیر میان آستین و سن‌آنتونیو را متصل کرده و زمان سفر را به کمتر از نیم ساعت می‌رساند. وسایل نقلیه‌ای که در این مسیر زیرزمینی تردد خواهند کرد، به سرعتی بیش از ۳۲۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا می‌کنند. همین سرعت بالا سبب می‌شود مسیر ۱۲۸ کیلومتری میان دو شهر ظرف مدت حدود ۳۰ دقیقه طی شود. در حال حاضر، همین مسیر به دلیل ترافیک سنگین جاده‌ای، با خودروی معمولی تا ۲.۵ ساعت به طول می‌انجامد.

بااین‌وجود، جزئیاتی نظیر مسیر دقیق، هزینه‌های ساخت‌وساز، نحوه تأمین مالی و زمان‌بندی بهره‌برداری از این پروژه هنوز مشخص نشده است. از سوی دیگر، نوع وسایل نقلیه مورداستفاده در این سامانه ۳۰ دقیقه‌ای نیز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد زیرا مشخص نیست که آیا از خودروهای برقی معمولی یا واگن‌های مخصوص مسافربری استفاده خواهد شد. حرکت با سرعت بیش از ۳۲۰ کیلومتر بر ساعت نیازمند تجهیزات کاملاً متفاوتی است. پیش‌ازاین، سریع‌ترین خودروی تسلا یعنی مدل S پاید با پکیج مخصوص می‌توانست به این سرعت دست یابد اما این خودرو دیگر تولید نمی‌شود. حتی در صورت تولید مجدد نیز، تردد با چنین سرعتی داخل تونل به دلیل خطرات ایمنی و تمام شدن شارژ باتری در مسافتی کمتر از ۶۴ کیلومتر منطقی نیست. ازاین‌رو، طراحی و ساخت ناوگان مسافربری اختصاصی و مهندسی‌شده، تنها گزینه عقلانی برای این پروژه خواهد بود.

مسیر پیشنهادی میان آستین و سن‌آنتونیو بسیار طولانی‌تر از پروژه قبلی این شرکت در لاس‌وگاس است که تنها ۲.۷ کیلومتر طول داشت. ساخت چنین شبکه طولانی در تگزاس نیازمند دریافت مجوزهای قانونی پیچیده، انجام تست‌های ایمنی متعدد و جلب موافقت برای تملک زمین‌های مسیر خواهد بود. هنوز هیچ مدرکی مبنی بر همکاری ارگان‌های دولتی یا آغاز عملیات حفاری اولیه وجود ندارد؛ موضوعی که نشان می‌دهد این طرح فعلاً در حد یک پیشنهاد اولیه روی کاغذ است و تا تبدیل شدن به یک پروژه زیربنایی دارای بودجه فاصله دارد. بااین‌حال، در صورت چراغ سبز مسئولان و آغاز فاز اجرایی، این طرح بلندپروازانه‌ترین پروژه شرکت بورینگ خواهد بود و توانایی این مجموعه را در توسعه سامانه‌های حمل‌ونقل زیرزمینی به نمایش خواهد گذاشت.