رونمایی از نسخههای درونسوز اوپل موکا 2021
از نظر استایل و طراحی تقریباً نمیتوان تمایزی بین مدلهای استاندارد و الکتریکی موکا قائل شد و تنها تفاوت قابلتوجه به این خودروها به اضافه شدن تریم خروجی اگزوز و فقدان نشانهای e در مدلهای درونسوز مربوط میشود. موکا 2021 از طیف متنوع پیشرانههای بنزینی و دیزلی استفاده کرده و از همان چهره خاص محصولات اوپل و پشت آمپرهای جدید سود میبرد.
البته تریم جدید GS لاین وجود دارد (در بریتانیا تریم Sri) که نسخهای اسپورت تر بوده و برای اولین بار معرفی شده است. این مدل دارای دیلایت های متمایز، رینگهای مشکی، سقف دو رنگ، عناصر مشکی و نشانهای مشکی بدنه میباشد. داخل کابین موکا GS لاین نیز پوشش پارچهای ویژه، تریم قرمز پشت آمپرها و پوشش سقف تیرهرنگ بکار رفته است.
نسخههای درونسوز موکا از پلتفرم مشترک CMP که در نسخه الکتریکی هم بکار رفته استفاده میکنند. اولین پیشرانه در دسترس از نوع 3 سیلندر 1.2 لیتری توربوی بنزینی است که قدرت 100 اسبی و گشتاور 205 نیوتون متری دارد. این پیشرانه با یک گیربکس 6 سرعته دستی همکاری میکند.
پیشرانه بعدی نسخه قویتر از نیروگاه آهنین 1.2 لیتری توربو بوده و خروجی و گشتاور آن به 130 اسب و 230 نیوتون متر میرسد. همکار این پیشرانه هم گیربکس 6 سرعته دستی یا 8 سرعته اتوماتیک میباشد.
تنها پیشرانه دیزلی نیز از نوع 1.5 لیتری با قدرت 110 اسب بخار و گشتاور 250 نیوتون متر بوده و فقط با گیربکس 6 سرعته دستی جفت میشود. این پیشرانه کممصرفترین گزینه در دسترس بوده و در هر صد کیلومتر بهطور متوسط 3.8 لیتر سوخت مصرف میکند.
از نظر تکنولوژی اوپل میگوید موکا 2021 خلاقیتهای خودروهای گرانتر را ارائه کرده است. از جمله این موارد میتوان به کروز کنترل پیشرفته با دستیار لاین فعال، چراغهای جلوی ماتریکس LED، دوربین 180 درجه با دید پانورامیک، دستیار پارک و... اشاره کرد.
مشتریان میتوانند بین رادیو مولتیمدیا و اینترفیس مولتیمدیا با صفحه لمسی 7 اینچی یکی را انتخاب کنند. البته بهترین گزینه نیز دارای صفحه لمسی 10 اینچی است. این سیستمها از اندروید اتو و اپل کارپلی پشتیبانی کرده و میتوان پشت آمپرهای دیجیتال با حداکثر ابعاد 12 اینچی را نیز سفارش داد.