حمله به بازار SUVها با اوپل اینسیگنیا کانتری

چهارشنبه 12 تیر 1392 - 15:37
مطالعه 3 دقیقه
Opel-Insignia_Country_Tourer_2014_800x600_wallpaper_05
اوپل/واکسهال جزئیات جدیدی از شاسی بلند تازه متولد خود منتشر کرده است،این خودرو اواخر امسال برای تسخیر بازار شاسی بلندها برای فروش عرضه خواهد شد.
تبلیغات

نام این خودرو Insignia Country Tourer است و اولین حضور آن در نمایشگاه بین‌المللی فرانکفورت در ماه سپتامبر خواهد بود.از الآن این خودرو برای اصلی‌ترین رقیب خود یعنی A6 allroad خط و نشان می‌کشد.

این خودرو که تست‌های خود را گذرانده است با سه پیشرانه عرضه خواهد شد از جمله آن‌ها یک موتور بنزینی و دو موتور دیزلی است.از موتور 2 لیتری SIDI بنزینی شروع می‌کنیم که مجهز به یک توربوشارژر می‌باشد،این موتور می‌تواند 250 اسب بخار قدرت و 400 نیوتن متر گشتاور تولید کند.
دو موتور دیزلی 2 لیتری CDTI هم موجود است،موتور اول دارای توربو دیزل است که می‌تواند 163 اسب بخار قدرت و 350 نیوتن متر گشتاور تولید کند.در آخر هم موتوری BiTurbo وجود دارد که قدرت و گشتاور آن به ترتیب 195 اسب بخار و 400 نیوتن متر می‌باشد.
هر دو پیشرانه دو لیتری بنزینی و 2 لیتری توربو دیزل می‌توانند با گیربکس 6 سرعته دستی با اتوماتیک عرضه شوند اما پیشرانه 2 لیتری BiTurbo دیزلی تنها با گیربکس اتوماتیک قابل سفارش است.

این خودرو دارای شخصیتی اسپرت است،از عواملی که این خودرو را جذاب و اسپرت نشان می‌دهند می‌توان به ارتفاع کمتر خودرو،جلو پنجره مشبک بزرگ‌تر،قطعات کرومی و سپر های جدید اشاره کرد.متأسفانه کابین این خودرو هنوز رونمایی نشده است.
این خودرو 4x4 می‌باشد که نیرو موتور به صورت الکترونیکی قابل کنترل است،گشتاور این خودرو هم بین محور جلو و عقب به صورت خودکار کنترل و تقسیم می‌شود.همچنین این خودرو از دیفرانسیل ضد لغزش بهره می‌برد تا در شرایط سخت، راننده بتواند آن را به آسانی هرچه تمام‌تر کنترل کند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.