مدت‌ها است که میدانیم پورشه روی توسعهٔ 911 هیبریدی کار می‌کند اما حالا رسماً اعلام شده است فیس‌لیفت نسل کنونی این ماشین که با کد 992.2 شناخته می‌شود، اوایل تابستان امسال با یک نسخهٔ هیبریدی پرفورمنس بالا رونمایی خواهد شد. به گفتهٔ مدیرعامل پورشه «الیور بلوم»، 911 هیبریدی یکی دیگر از خودروهای تولیدی این شرکت خواهد بود که از تکنولوژی موتوراسپرت بهره می‌برد.

به گفتهٔ پورشه، هر نسل از 911 در تکنولوژی رانندگی به نقاط عطف جدیدی مثل توربوشارژر، سامانهٔ چهارچرخ محرک، پیشرانهٔ آب خنک و گیربکس دوکلاچه دست پیدا کرده است و گام بزرگ بعدی در تاریخ این ماشین ارائهٔ نسخهٔ هیبریدی فوق اسپرت خواهد بود. ازآنجایی‌که سیستم هیبریدی 911 از موتوراسپرت گرفته خواهد شد، میدانیم که پلاگین‌هیبریدی نخواهد بود و نمی‌تواند به برق وصل شود. موضوع مهم‌تر اما اینکه در خودروی موردبحث پرفورمنس بر قابلیت پیمایش تمام الکتریکی در اولویت قرار دارد.

بلوم قبلاً گفته بود که 911 هیبریدی در صدر خانوادهٔ این ماشین قرار خواهد گرفت که این یعنی GT2 RS قرار است هیبریدی باشد اما پورشه حالا اعلام کرده است که نسخه‌های منتخب خانوادهٔ 911 هیبریدی خواهند شد. این یعنی بیش از یک نسخه از 911 به پیشرانهٔ هیبریدی مجهز می‌شود. بااین‌حال، بلوم صریحاً گفته است که هرچند خودروهای اسپرت الکتریکی یک اولویت مشخص هستند اما پورشه همچنان به تولید خودروهای بنزینی و هیبریدی ادامه خواهد داد. این یعنی فعلاً خبری از 911 تمام الکتریکی نخواهد بود. البته میدانیم که نسل بعدی 718 الکتریکی خواهد بود و ماکان الکتریکی هم به‌تازگی معرفی شده است اما خوشبختانه هنوز حداقل یک دهه با 911 الکتریکی فاصله داریم.