سرقت ناموفق ساعت 630 هزار دلاری کارلوس ساینز پس از گرند پری مونزا

دوشنبه 13 شهریور 1402 - 19:10
مطالعه 2 دقیقه
Carlos-Sainz-2
پس از گرند پری مونزا، دو سارق ساعت گران‌قیمت کارلوس ساینز را در میلان دزدیدند اما او با تعقیب سارقان، ساعت را پس گرفته است.
تبلیغات

کارلوس سایز آخر هفتهٔ پرماجرایی در گرند پری ایتالیا داشته است. وی نه‌تنها برای کسب سکوی سوم مسابقه سخت تلاش کرد بلکه برای جلوگیری از سرقت ساعت 500 هزار پوندی خود نیز با دزدان درگیر شده است. ساینز در طول مسابقه، پس از چهارده دور پیشتازی، جایگاه خود را به مکس ورشتپن و سپس سرجیو پرز واگذارد کرد اما این پایان ماجرا نبود و رانندهٔ فراری پس از نبردی پرتنش با هم‌تیمی خود، چارلز لکلرک، سرانجام با اختلاف 0.18 ثانیه، جایگاه سوم مسابقهٔ مونزا را کسب کرد.

پس از مسابقه، ساینز به میلان رفت تا کسب اولین سکوی خود در این فصل را جشن بگیرد اما زمانی که نزدیک هتل آرمانی بود، چند سارق ساعت ریچارد میل او را دزدیدند. ساینز اما با چند نفر دیگر که شاهد ماجرا بودند، سارقان را تعقیب کرده و درحالی‌که هنوز لباس تیم فراری را بر تن داشت، توانست آن‌ها را بگیرد. این رانندهٔ اسپانیایی موفق شد ساعت گران‌بهای خود را پس بگیرد و پلیس هم دو سارق را دستگیر کرد. این رانندهٔ 29 ساله شاید هیچ‌وقت فکر نمی‌کرد پس از رفتن روی سکوی سوم مونزا، با چنین اتفاقی مواجه شود.

هرچند سایز در این گرند پری اولین سکوی فصل 2023 خود را گرفت اما مونزا را بهترین آخر هفتهٔ خود نمی‌داند:

من آخر هفته‌های خوب دیگری هم در فرمول یک داشته‌ام. شاید وقتی در خط‌های میانی بودم و احساس می‌کردم همه‌چیز را از ماشین بیرون کشیده‌ام اما آن‌طور که باید موردتوجه قرار نگرفتم.
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.