تعهد رنو به تولید نسل بعدی مگان

یک‌شنبه 6 مهر 1399 - 04:30
مطالعه 3 دقیقه
Renault-Megane-3
علاقه شدید مشتریان به کراس اوورها باعث خاتمه عرضه برخی از خودروها شده و شایعاتی نیز درباره قطع تولید رنو مگان وجود داشته است.
تبلیغات

البته خبر جدید رویترز نشان می‌دهد مدیرعامل رنو به دنبال ادامه عرضه این خودروی خاطره‌انگیز می‌باشد. طبق گفته چندین منبع موثق، لوکا دِ مئو مدیرعامل رنو می‌خواهد مگان را به عنوان ستون محصولات کلاس C این برند نگاه دارد.

این خبری خوب برای طرفداران مگان است اما شاید تغییراتی در این خودرو رخ دهد. به‌طور خاص سه منبع خبری گفته‌اند مدیرعامل رنو به دنبال تولید نسخه کراس اوور از نسل بعدی مگان است.

هنوز معنی این خبر مشخص نیست اما احتمال دارد رنو نسخه‌ای خشن‌تر از مگان را مشابه فورد فوکوس اکتیو و استیشن‌های آلرود آئودی تولید کند. اگر فرانسوی‌ها بخواهند این روش را بکار گیرند مگان قدبلندتر احتمالاً دارای پوشش‌های پلاستیکی بدنه و وضعیتی شبیه کراس اوورها خواهد بود.

البته احتمال دارد این خودرو یک کراس اوور سنتی باشد و از همان پلتفرم نسل بعدی مگان استفاده کند. یکی از منابع خبری نیز گفته لوکا دِ مئو می‌خواهد نسخه‌های متفاوتی از مگان تولید شود تا ارزش بهتری داشته باشد.

البته گفته می‌شود بحث‌های زیادی درباره آینده مگان صورت گرفته و برنامه‌های رنو هنوز در حال تکامل هستند. با این وجود منابع خبری گفته‌اند به وضوح وضعیت رنو به سمت تولید نسخه کراس اوور پیش می‌رود.

هدف نهایی از اعمال چنین تغییراتی می‌تواند تولید مدلی سودده تر و بهبود فروش مگان باشد. فروش مگان در اروپا طی سه سال پیاپی کاهش یافته است. سال پیش رنو فقط 129222 دستگاه از این خودرو را در اروپا به فروش رساند که نسبت به فروش 270381 دستگاهی سال 2010 افت حدود 50 درصدی را نشان می‌دهد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.