معرفی مدیرعامل جدید آلپاین فرانسه

پنج‌شنبه 25 دی 1399 - 04:33
مطالعه 3 دقیقه
Alpine
لورنت روسی به عنوان مدیرعامل جدید آلپاین که زیربرند پرفورمنس رنو می‌باشد منصوب شد. او مستقیماً گزارش اقدامات خود را به لوکا دِ مئو مدیرعامل رنو...
تبلیغات

لورنت روسی به عنوان مدیرعامل جدید آلپاین که زیربرند پرفورمنس رنو می‌باشد منصوب شد. او مستقیماً گزارش اقدامات خود را به لوکا دِ مئو مدیرعامل رنو خواهد داد.

روسی قبلاً مدیر استراتژی و توسعه کسب‌وکار گروه رنو بوده است. همان‌گونه که می‌دانید آلپاین در سال 2017 خودروی اسپورت و پیشرانه وسط A110 را تولید کرد.

این برند همچنین مدیریت تیم فرمول 1 رنو را به دست گرفته و رئیس این تیم یعنی سیریل ابیتبول به عنوان مدیرعامل آلپاین منصوب شده بود اما در ادامه از تیم فرمول 1 و کل برند آلپاین و رنو جدا شد.

ابیتبول از سال 2016 تا همین چند وقت پیش مسئول تیم فرمول 1 رنو بود. تیم تحت نظر او نتایج نسبتاً خوبی را بر جای گذاشته بود.

ابیتبول گفته است:

می‌خواهم از گروه رنو به خاطر اعتمادی که طی این سال‌ها و به ویژه بازسازی تیم فرمول 1 از سال 2016 تاکنون تشکر کنم. ساختار خوب تیم مسابقه‌ای و توانایی‌های دو کشور فرانسه و انگلستان در طول این سال‌ها، تکامل استراتژیک موتور اسپورت و پروژه جدید آلپاین باعث شده مسیر حرکت بسیار خوبی ترسیم شود.

اگرچه تیم فرمول 1 رنو طبق انتظارات عمل نکرد اما فصل 2020 یکی از بهترین سال‌های این تیم بوده و فرناندو آلونسو نیز در سال 2021 به این تیم بازگشته و به دنبال کسب نتایج خوبی است.

دِ مئو نیز درباره این تغییر و تحولات گفته است:

می‌خواهم به‌طور ویژه‌ای از سیریل به خاطر تلاش‌های خستگی‌ناپذیر که باعث بهبود جایگاه تیم فرمول 1 شد تشکر کنم. کار قابل‌توجه او در فرمول 1 از سال 2007 تاکنون به ما اجازه داده تا به آینده نگاه کرده و با هویت تیم جدید آلپاین به دنبال نتایج بهتری باشیم.

فعلاً مدیر جدید تیم فرمول 1 آلپاین تعیین نشده اما برخی خبرها حکایت از انتصاب مارسین بوکوفسکی به این سمت دارند. او در حال حاضر مدیر فنی تیم می‌باشد. داوید بریویو رئیس اسبق تیم موتو جی پی سوزوکی نیز ظاهراً در تیم آلپاین دارای جایگاه ویژه‌ای خواهد بود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.