ابرخودروی جدید ریمک با خودروهای فرمول یک رقابت خواهد کرد

جمعه 14 دی 1403 - 12:30
مطالعه 4 دقیقه
rimac-logo
خودروی بعدی ریمک با ابرخودروهایی چون بوگاتی بولاید، ردبول RB17 و آستون‌مارتین والکری AMR پرو رقابت می‌کند.
تبلیغات

ریمک به‎‌تازگی به تولید خودرویی تازه اشاره کرده است که با توجه به گفته‌های مدیرعامل آن، میت ریمک، از سریع‌ترین مسابقه‌دهندگان جهان در رقابت‌های فرمول 1 و WEC هم سریع‌تر حرکت می‌کند. این شرکت خودروسازی کروآت که هم‌اکنون به‌عنوان بخشی از پورشه و مالک بوگاتی به تولید ابرخودرو و تاکسی‌های خودران مشغول است، در صفحه 9 از مجله رسمی خود تصاویر و اسکچ‌های اولیه سه خودرو را به نمایش می‌گذارد که یکی از آن‌ها شباهت بسیار زیادی به یک خودروی مخصوص پیست دارد.

همان‌طور که در تصویر بالا می‌بینید، دو خودروی بالاتر به‌ترتیب ریمک نورا و نورا R هستند که به‌ترتیب از 1,914 و 2,107 اسب بخار قدرت سود می‌برند و در کمتر از 2 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می‌رسند. این دو ابرخودرو که از یک پلتفرم استفاده می‌کنند، رکوردشکنان برند ریمک هستند که درصورت محدودنشدن، از مرز 412 کیلومتر بر ساعت هم عبور می‌کنند.

اما طرح مجله ریمک یک ابرخودروی سوم را هم نشان می‌دهد که مانند خودروهای فرمول 1 به‌صورت چرخ‌باز طراحی شده اما مانند ابرخودروهای WEC، کابین بسته دارد. این خودروی ناشناس مانند دو برادر بزرگ‌ترش، از چرخ‌های آیرودنامیکی سود می‌برد و ما را به یاد سوپراسپرت ویژه بی‌نظیر مک‌لارن سولوس GT می‌اندازد. برای آشنایی بیشتر با این خودرو مطلب «بررسی مک لارن سولوس GT: سرعت، دقت و عملکرد بالا» را مطالعه کنید.

از آنجا می‌توان بر تولید چنین ابرخودرویی مطمئن بود که میت ریمک چندی پیش و در مراسم رونمایی از نورا R هم از آن سخن گفت. او خودروی تک‌سرنشین آینده خود را محصولی متمایز دانست که از پلتفرم نورا استفاده نمی‌کند. ریمک امید دارد که معرفی این خودرو در میانه سال 2025 اتفاق بیافتد.

اما ریمک تنها برندی نیست که به‌دنبال توسعه یک ابرخودروی بسیار قدرتمند و توسعه‌یافته بدون درنظر گرفتن محدودیت‌هایی مسابقات است؛ هم‌اکنون شرکت مسابقه‌ای ردبول هم از ابرخودروی بسیار خاص و ویژه خود با نام «RB17» پرده‌برداری کرده است؛ خودرویی که با الهام از خودروهای فرمول 1 شکل گرفته اما فضای لازم برای دو سرنشین را فراهم می‌کند. سازنده اعلام کرده که پیشرانه 10 سیلندر V شکل این ابرخودرو با همراهی سیستم کمک‌پیشران برقی بیش از 1,200 اسب بخار قدرت تولید می‌کند.

رقیب دیگر این دو ابرخودرو هم، آستون‌مارتین والکری AMR پرو محسوب می‌شود که حداکثر استفاده را از مبانی آیرودنامیکی کرده تا به خودرویی منحصربه‌فرد تبدیل شود. هر چند عملکرد والکری AMR پرو به اندازه خودروهای فرمول 1 سریع‌ نیست اما به‌خوبی می‌تواند با پرچمداران WEC رقابت کند و محصولات خاص دیگری چون زینگر 21C را به چالش بکشاند. نظر شما درباره این محصولات خاص و تولید محدود چیست؟ به نظر شما، مشتریان این خودروها در زمان خریداری آن‌ها به چه فاکتورهایی توجه می‌کنند؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.