پروژه دانشآموزی تبدیل اشکودا کاروک به کانورتیبل
20 دانشآموز 17 و 18 ساله از رشتههای مختلف وظیفه تبدیل یک دستگاه کاروک به نمونهای کانورتیبل را بر عهده داشتهاند. جزئیات این پروژه ویژه منتشر نشده اما تیزر منتشر شده نشان میدهد با یک خودروی عجیب دو درب طرف هستیم. با توجه به نمای عقب بلند این خودرو میتوان گفت احتمالاً کاروک روباز دارای سقف تاشونده ای خواهد بود که پشت صندلیها پنهان میشود.
هنوز مشخص نیست جنس سقف از پارچه خواهد بود یا فلز اما احتمال استفاده از سقف پارچهای بیشتر است. یکی از اسکچ های منتشر شده نشان میدهد طرح مطالعاتی کاروک کابریولت نه تنها فاقد دربهای عقب بوده بلکه صندلیهای عقب نیز فضای کافی برای نشستن افراد ندارند.
این اولین پروژه مطالعاتی اشکودا نیست که توسط دانشجویان خوشذوق انجام میشود زیرا قبلاً نیز 4 خودروی منحصربهفرد معرفی شده بودند. اولین نمونه یک سیتی گوی دو نفره در سال 2014 بود و پس از آن نیز فابیای پیکاپ در سال 2015، رپید اسپیس بک کوپه در سال 2016 و سیتی گوی الکتریکی باگی نیز در سال 2017 معرفی شده بودند.
بهروزرسانی: اشکودا تصاویر بیشتری از کراس اوور کامپکت و روباز خود را منتشر کرد. جزئیات جدیدی نیز منتشر شدهاند که نشان میدهند این خودروی غیرمعمول به لطف جذبکنندههای شوک قرض گرفته شده از اوکتاویا RS ارتفاع کمتری دارد.
نیروبخش کاروک کابریولت پیشرانه 1.5 لیتری TSI آشنایی است که در خودروهای گروه فولکسواگن بکار رفته و باعث میشود این خودرو ظرف مدت 8.4 ثانیه از سکون به سرعت 100 کیلومتر در ساعت و حداکثر سرعت 204 کیلومتر در ساعت برسد. ما همچنین میدانیم این خودرو همان ابعاد و فاصله بین محوری نسخه عادی کاروک را داشته اما بخش عقبی تغییر کرده و سیستم اگزوز جدیدی نیز بکار رفته است. ستونهای A و B نیز اصلاح شده و دستگیرههای درب نیز از نوع نورانی هستند. سپرهای جدید به همراه پروژکتورهایی که لوگوی اشکودا را در شب نشان میدهند تکمیل کننده تغییرات هستند.
نیسان مورانو کراس کابریولت، رنجروور اووک کانورتیبل، فولکسواگن T-roc کانورتیبل و... نمونههایی از خودروهای عجیب سرگردان بین فرم بدنه شاسیبلند و کانورتیبل هستند. اشکودا نیز همین روش را ادامه داده اما خوشبختانه محصول آن بهصورت کانسپت باقی میماند. این پروژه که توسط دانش آموزان با استعداد مدرسه اشکودا انجام شده در ماه ژوئن رونمایی رسمی خواهد شد.