سوبارو ویزیو تورر کانسپت، دریچه‌ای رو به آینده

پنج‌شنبه 26 بهمن 1396 - 09:30
مطالعه 1 دقیقه
Subaru-Viziv-Tourer-Concept
سوبارو اولین تصویر تیزری از کانسپت جدید خود با نام ویزیو تورر را منتشر کرد. این خودرو در نمایشگاه خودروی ژنو 2018 رونمایی خواهد شد.
تبلیغات

پنجمین پروژه از سری محصولات ویزیو سوبارو که نام خود را از "دیدی برای نوآوری و خلاقیت" گرفته دارای طراحی یک استیشن واگن خواهد بود. سوبارو هیچ اطلاعاتی درباره این طرح مطالعاتی منتشر نکرده اما اگر بخواهیم گمانه‌زنی بکنیم باید گفت این خودرو می‌تواند پیش‌نمایشی از جایگزین مدل لوورگ یا هم یک استیشن کامپکت دیگر باشد.

سوبارو اولین محصول از سری ویزیو را در سال 2013 معرفی کرد و سپس مدل‌های کراس اوور، هیبریدی، پرفورمنس و 7 نفره از آن را به جهانیان نشان داد. همین مدل 7 نفره به شاسی‌بلند تولیدی Ascent تبدیل شده است. همچنین نسخه مجازی GT ویژن را نیز نباید در بازی گرن توریسمو 6 فراموش کرد.

با آغاز شمارش معکوس برگزاری نمایشگاه خودروی ژنو 2018 مدت زمان زیادی منتظر مشاهده این خودرو نخواهیم بود بنابراین حتماً پیگیر جدیدترین اخبار روز دنیا از مجله پدال باشید!

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.