تسلا مدل Y علیرغم عرضهٔ نسخهٔ بروز شده با نام جونیپر، در آوریل امسال در بازار اروپا با کاهش فروش ۵۱ درصدی مواجه شده است.
ایلان ماسک ممکن است برنامه داشته باشد که برای آیندهای قابل پیشبینی در تسلا بماند، اما اگر فروش به همین شکل ادامه پیدا کند، هیئتمدیره ممکن است نظر دیگری داشته باشد. مدیرعامل تسلا اخیراً اعتراف کرد که فروش در اروپا مشکلساز شده است و حالا شواهد بیشتری برای این ادعا داریم. فروش تسلا در سراسر قاره اروپا کاهش یافته و به نظر میرسد این مشکل در حال بدتر شدن است. اینکه چقدر کاهش فروش خودروهای تسلا به خاطر اقدامات جنجالی ماسک است را نمیدانیم ولی فروش این برند در اروپا تا آوریل بیش از ۳۸ درصد کاهش یافته و از ۱۰۱,۶۷۷ دستگاه در سال گذشته به تنها ۶۲,۳۱۳ دستگاه در سال جاری رسیده است. شرایط در ماه آوریل بدتر بوده زیرا فروش تسلا از ۱۴,۶۹۶ دستگاه در آوریل گذشته به تنها ۷,۹۰۸ دستگاه رسیده که کاهشی ۴۶.۲ درصدی را نشان میدهد. خودروهای کمفروش یعنی مدل S و مدل X کاهش ترکیبی ۶۹.۱ درصدی را تجربه کردند و از ۲۲۴ دستگاه در آوریل سال گذشته به تنها ۶۹ دستگاه در سال جاری رسیدند؛ اما خودروهای پرفروش نیز وضعیت بهتری ندارند.
با وجود معرفی مدل Y جدید که پرفروشترین خودروی تسلا در جهان است، این مدل نیز با مشکل مواجه شده است. فروش مدل Y از ۹,۷۰۴ دستگاه در آوریل سال گذشته به تنها ۴,۷۴۳ دستگاه در آوریل امسال سقوط کرد که نشان از کاهش خیرهکننده ۵۱.۱ درصدی دارد. تسلا اوایل سال اعلام کرد که کاهش فروش مدل Y به دلیل تغییر خط تولید از نسل قبلی به نسل جدید رخ خواهد داد؛ اما این شرکت تأیید کرد که تغییر موردبحث تکمیل شده و بنابراین کاهش فروش اخیر مدل Y به دلیل تغییر خط تولید نیست. از ابتدای سال، فروش مدل Y در کشورهای اتحادیه اروپا و بریتانیا ۴۸.۴ درصد کاهش یافته است. محصول کلیدی دیگر تسلا، یعنی مدل ۳، نیز کاهش شدیدی را تجربه کرد. فروش این مدل از ۴,۷۶۸ دستگاه در آوریل ۲۰۲۴ به ۳,۰۹۴ دستگاه در ماه گذشته رسید که بیانگر کاهش ۳۵.۱ درصدی است.
اگر فروش همهٔ خودروسازان کاهش یافته بود، این موضوع برای تسلا قابلتحملتر میبود اما اینطور نیست زیرا فروش کلی همه برندها در آوریل تقریباً ثابت بود و تنها ۰.۳ درصد کاهش داشت، بهطوریکه مجموع فروش خودرو در اتحادیه اروپا، بریتانیا به ۱,۰۸۵,۰۹۲ دستگاه رسیده که فقط حدود ۴ هزار دستگاه کمتر از آوریل ۲۰۲۴ است. علاوه بر این، بازار اروپا در سال جاری بیش از هر زمان دیگری به سمت خودروهای الکتریکیشده حرکت کرده بهگونهای که فروش خودروهای الکتریکی ۲۸ درصد، فروش خودروهای هیبریدی ۱۶ درصد و فروش خودروهای پلاگینهیبریدی ۱۲ درصد افزایش یافته است. در مقابل، فروش خودروهای بنزینی ۷.۲ درصد و خودروهای دیزلی ۱۹ درصد کاهش یافته است.
مهردادکمال
۵ خرداد ۱۴۰۴یکی اینکه رقیباش بیشتر شدن و دیگر اینکه مردم دوباره به محصولات سنتی تر علاقه بیشتر نشون میدن(نمونه اش داج چلنجر و حتی مرسدس c,63 که مخالف انتظار مسیولین شرکت ها بود ) و اینکه طراحی جدید فیدبک خوبی از خریداران نداشت و مجلات هم گفتن که محصول جدید تسلا تو معیارهای دینامیکی گام عقبتری بوده.
amir
۵ خرداد ۱۴۰۴من دوست دارم ملاقاتی با کاربر الگیرپاژ که هرروز خبر از ۱۰۰ برابر شدن فروش تسلا و له کردن سایر زباله سازای بنزینی میداد داشته باشم
یه مدته هرچی خبر پیاد ماله نصف شدن فروش تسلاست!
R
۵ خرداد ۱۴۰۴سوشیانت بیاد جواب بده وقتی میگفتیم بنز و بی ام و وارد بازار برقیا بشن یه بوق بزنن تسلا محو میشه میگفت نه نمیتونن تسلا شکست بدن میخندید
هه هه هه
Nismo
۵ خرداد ۱۴۰۴بنز و بی ام و دلیل کاهش فروش تسلا نیست
بی وای دی و شیائومی هست
R
۵ خرداد ۱۴۰۴اینا هنوز انقدر وارد اروپا نشدن
Cadillac-V
۵ خرداد ۱۴۰۴اتفاقا خوبم وارد شده اصلا بازار هدفش اروپاست
سوشیانت
۵ خرداد ۱۴۰۴من حرف از فروش زدم؟!
مسعود
۵ خرداد ۱۴۰۴به نظر من ایلان ماسک داره چوب اعمال و رفتاهاشو میخوره. وقتی میاد تو رسانه ها سلام هیتلری میده و توی انتخابات آلمان دخالت میکنه و پاشو از گلیمش بیشتر دراز میکنه حالا نتیجه اش رو داره می بینه. حتی آلمانی ها هم ازش متنفر شدند و ماشین های تسلا رو نمیخرند. تازه میخواد ۵ سال دیگه مدیرعامل تسلا بمونه. با این وضعیت ۵ هفته هم نمیتونه دووم بیاره.
hosen
۵ خرداد ۱۴۰۴نسبت به نسل قبلی خیلی زشت تر شده
ارسلان
۵ خرداد ۱۴۰۴مدل y جدید خیلی بی ریخته….
تسلا فکر کرده اپله ، که با چهارتا گوشی بازار و دست گرفته!!! ۵ تا مدل ماشین داره که ۲ تاش ام بی ریخته!! داخلش ام که طراحی کلا نداشته و نداره….
.
.
یه مشت پول خرج هایپرلوپ کرد، بعد به این نتیجه رسیدند ، ساخت تونل خلأ خیلی هزینه داره و حتی اگر پروژه هایپرلوپ شدنی باشه ، صرفه اقتصادی نداره!!! الان ام یه مشت پول رفته خرج ربات و روبوتاکسی و….کرده که حالا حالا بازده اقتصادی ندارند !!
طرف پول و بیشتر خرج تخیلاتش میکنه تا واقعیت….
B
۵ خرداد ۱۴۰۴خب وقتی تنها پیشرفتش چراغاش بود همین میشه دیگه
froG-driVer
۵ خرداد ۱۴۰۴تو کمتر از بیست ساعت،فقط تو همین پدال خودمون نه جای دیگه حتی،شاهد سه تا مطلب رسمی و علنی از کاهش فروش و وضع اسفناک تسلا بودیم
آخیششششششش
محمد
۵ خرداد ۱۴۰۴قیافه بد مدل جدید باعث شد بهبود های فنی ماشین به حاشیه بره ، غیر از اون خود ایلان ماسک نقش زیادی توی محبوبیت این برند داشت که با کم شدن محبوبیت خودش برندش هم ضرر کرد
BlackWing
۵ خرداد ۱۴۰۴تسلا با این فرمون پیش بره ورشکست هم میشه.
نه محصول جدید میده و نه محصولات جدیدش رو خط تولید میرن !! همشونم پر از ایراد هستن
به نظرم تسلا باید یه ماشین هشت سیلندر بده بیرون مطمئنم اسم V8 جادو میکنه 😄
یانکی من هم فرزند کسی هستم
۵ خرداد ۱۴۰۴تنها راه اینه که تو بازار آمریکا فشار بیشتر به برندهای اروپایی وارد بشه مثل خود اروپا.اینا لج کردن و حاضر شدن محصولات چین رو بخرن و چین رو قویتر کنند که نکنه آمریکا همچنان سالار دنیا باشه.اروپا مخصوصا آلمان یادش رفته نصف سرزمیناشون تو کنترل شوروی بود و سمت غربی رو آمربکا آباد کرد حالا هار شدن.ترامپ نباید شل کنه تعرفه ۱۰۰ درصدی روی تمام محصولات اروپایی باید اعمال بشه.خدا وکیلی تو برقی دیگه رو دست تسلا هست
Parsa
۵ خرداد ۱۴۰۴مردم اروپا 》 تعرفه هایی که ترامپ روی خودروهای اروپایی می بنده و فروش شون رو توی امریکا پایین میاره ، رو از چشم ایلان ماسک می بینند
و خب ، اروپایی ها هم با نخریدن از تسلا برای ایلان ماسک جبران می کنند
! i M α η δ υ α R
۵ خرداد ۱۴۰۴تسلای خاطر بازماندگان ، صلوات !!!
🫂🫂🫂
اذرگون
۵ خرداد ۱۴۰۴یعنی کاهش فروش تسلا در اروپا به خاطر اعتراضات علیه سیاست های ایلان ماسک بوده ،ایلان برای چی از حزب راست المان وانگلیس دفاع کرد اگر بخاطر ترامپ باشه که خوده امریکا باید یه چیزی بهش بدن بعد این احزاب در المان وانگلیس هم باید منفعتی برای ایلان داشته باشندتا حداقل جبران کاهش فروش تسلا باشه درغیر این صورت طرفداری کردن ایلان از این احزاب فایده ای نداشته ،ونباید طرفداری می کرددر حال حاظر که ایلان برگشته به شرکت هاش واز سیاست دور شده وممکن وضعیت تسلا هم تغییر کنه
اذرگون
۵ خرداد ۱۴۰۴ایلان ماسک تا ۵سال دیگه مدیر عامل تسلا باقی خواهد ماند
اذرگون
۵ خرداد ۱۴۰۴من احزاب اروپا رو چندان نمی شانسم فقط من شنیدم که حزب راست انگلیس با مسلمانان مشکل داره من خودم یک مسلمانم ،دینم دین اسلامه ،دردین های مختلف انسانهای خوب وبد هستند