ورود تویوتا به بازار چین با C-HR الکتریکی

پنج‌شنبه 29 فروردین 1398 - 03:30
مطالعه 4 دقیقه
toyota-c-hr-ev-china-05
تویوتا با دو نسخه‌ی تمام الکتریکی از کراس اوور C-HR در نمایشگاه شانگهای حضور یافته است. این خودروها توسط جوینت ونچر محلی فاو-تویوتا و گک-تویوتا...
تبلیغات

تویوتا با دو نسخه‌ی تمام الکتریکی از کراس اوور C-HR در نمایشگاه شانگهای حضور یافته است. این خودروها توسط جوینت ونچر محلی فاو-تویوتا و گک-تویوتا ساخته خواهند شد.

C-HR جدید و برادر IZOA آن اولین محصولات الکتریکی تویوتا در بزرگ‌ترین بازار خودرویی جهان هستند و از سال 2020 در دسترس خریداران چینی قرار خواهند گرفت.

تویوتا به جزئیات فنی این خودروی الکتریکی اشاره‌ای نداشته اما ویدئویی کوتاه منتشر کرده که در آن شاهد نصب مجموعه باتری در کف خودرو و پیشرانه‌ی الکتریکی در زیر کاپوت هستیم. این پیشرانه نیروی خود را به چرخ‌های جلو می‌رساند.

نسخه‌های الکتریکی تویوتا C-HR همچنین از پشت آمپرهای تمام دیجیتال و انتخاب‌گر دنده‌ی جدیدی استفاده می‌کنند که جایگزین اهرم تعویض دنده سنتی مدل های استاندارد شده است. در نمای جلوی بجای جلوپنجره سنتی قطعه‌ای یک تکه بکار رفته و رینگ و لاستیک‌ها نیز به منظور کاهش مقاومت چرخشی و ایجاد محدوده حرکتی بیشتر کوچک‌تر از نمونه‌های استاندارد هستند.

علاوه بر خودروهای الکتریکی C-HR و IZOA، تویوتا نسخه‌های هیبریدی راو 4 و آلفارد را نیز به شانگهای آورده است. یک کانسپت آینده‌نگرانه با نام Rhombus نیز در غرفه این خودروساز ژاپنی به چشم می‌خورد. این کانسپت از قوای محرکه‌ی الکتریکی برخوردار بوده و از کابینی پیشرفته برخوردار است و می‌تواند 4 نفر را در خود جای دهد. جالب اینکه راننده در وسط کابین می نشیند.

تویوتا در حال برنامه‌ریزی برای معرفی بیش از 10 خودروی الکتریکی برای بازار چین است که دو نمونه از آن‌ها را خدمت شما عزیزان معرفی کردیم. این خودروساز ژاپنی می‌خواهد تا سال 2030 فروش بیش از 5.5 میلیون دستگاهی از خودروهای الکتریکی شده در سراسر جهان داشته باشد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.