سود عملیاتی تویوتا در سه‌ماهه دوم امسال 20 درصد کاهش یافت

پنج‌شنبه 17 آبان 1403 - 09:30
مطالعه 3 دقیقه
toyota logo
کاهش حدود 20 درصدی سود عملیاتی تویوتا در سه‌ماهه دوم امسال باعث شده این خودروساز نتواند به اهداف مالی خود دست یابد.

شرکت ژاپنی تویوتا روز چهارشنبه اولین افت سود عملیاتی سه‌ماهه خود در دو سال اخیر را اعلام کرد. کارشناسان دلیل افت سود عملیاتی این برند را تغییرات بازار و اشتیاق خریداران به انتخاب خودروهای برقی دانسته‌اند. بر اساس تخمین‌ها، قرار بود تویوتا در بازه زمانی یاد شده درآمد 11.41 تریلیون ین داشته باشد درحالی‌که ژاپنی‌ها توانسته‌اند درآمد 11.44 تریلیون ینی داشته باشند. همچنین سود عملیاتی تویوتا نیز 1.16 تریلیون ین بوده درحالی‌که تخمین‌ها حاکی از سود 1.24 تریلیون ین بوده‌اند.

بزرگ‌ترین خودروساز جهان از نظر حجم فروش شاهد افت 20 درصدی سود عملیاتی خود در سه‌ماهه دوم امسال بوده است. سود خالص تویوتا هم که یک سال پیش 1.28 تریلیون ین بود با کاهش بیش از 50 درصدی به 573.7 میلیارد ین رسیده است. در گزارش تویوتا آمده که فروش سه‌ماهه دوم این خودروساز هم 2.3 میلیون دستگاه بوده درحالی‌که میزان فروش تویوتا در مدت مشابه سال قبل 2.42 میلیون دستگاه گزارش شده بود. همان‌طور که می‌دانید تویوتا در توسعه خودروهای برقی کندتر از سایر خودروسازان عمل کرده و ظاهراً آکیو تویودا رئیس این شرکت گفته که آینده‌ای منحصر به خودروهای برقی باعث از دست رفتن شغل‌ها در صنعت خودرو خواهد شد. به گزارش رویترز، تویوتا در مصاحبه با خبرنگاران گفته است:

5.5 میلیون نفر در صنعت خودروی ژاپن کار می‌کنند و بین آن‌ها افرادی هستند که از مدت‌ها قبل در زمینه مرتبط با تولید پیشرانه خودروها فعالیت داشته‌اند. اگر خودروهای برقی تنها گزینه در دسترس برای همه از جمله تأمین‌کنندگان باشند، این افراد شغل خود را از دست خواهند داد

علیرغم گزارش منتشر شده، تویوتا توانسته سود عملیاتی یک ساله خود را حفظ کرده و به 4.3 تریلیون ین برساند. ژاپنی‌ها همچنین به دلیل چندین فراخوان خودرویی در ماه‌های اخیر خبرساز ظاهر شده‌اند و جدیدترین آن‌ها نیز فراخوان 42 هزار خودرو به خاطر از دست دادن دستیار ترمز بوده که می‌تواند باعث افزایش فاصله توقف شود. این فراخوان خودروهای کرولا کراس هیبرید 2023 و 2024 را شامل می‌شود.

چندی پیش نیز تویوتا بیش از 15 میلیارد دلار از ارزش بازاری خود را از دست داد که دلیل آن کشف داده‌های اشتباهی تأییدیه برخی محصولات تویوتا توسط وزارت حمل‌ونقل ژاپن بود. مقامات ژاپنی همچنین فهمیدند در فرایندهای صدور تأییدیه تولید محصولات سایر خودروسازان همچون هوندا، سوزوکی و یاماها نیز ناهماهنگی‌ها و اشکالاتی وجود دارد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.