پسازآنکه سه مجری محبوب برنامهٔ تاپ گیر یعنی «جرمی کلارکسون»، «جیمز می» و «ریچارد هموند» از تاپ گیر جدا شدند، سرانجام به شبکهٔ آمازون پیوسته و ساخت برنامهٔ جدیدی را بانام «گرند تور» آغاز کردند. حال جرمی کلارکسون قبل از ضبط قسمتهای جدید برنامه به همراه جیمز می و ریچارد هموند، در توییتر خود اولین تصویر رسمی از لوگوی گرند تور را منتشر کرده است.
در رابطه با لوگوی رسمی این برنامه بحثهای فراوانی جریان داشت تا اینکه سرانجام این لوگو معرفی شد. این لوگو ترکیبی است از رنگهای نارنجی و مشکی با پسزمینهای سفید که بهطور کامل آن را از لوگوی تاپ گیر متمایز میکند و به نظر میرسد کلارکسون زمان مناسبی را برای معرفی آن انتخاب کرده است.
اولین قسمت از گرند تور در تاریخ 17 جولای (27 تیر) پخش خواهد شد که در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی ضبطشده است. این سه مجری 36 قسمت از این برنامه را در طی 3 فصل تولید خواهند کرد که این بخشی از قرارداد 250 میلیون دلاری آنها با شبکهٔ آمازون است.