وقتی زمان افول خودروهای دیزلی فرا می‌رسد...

یک‌شنبه 22 مهر 1397 - 04:45
مطالعه 2 دقیقه
diesel
فروش خودروهای دیزلی در قاره اروپا بازهم به افت خود ادامه داده و هم‌اکنون با کاهش 16 درصدی در نیمه اول سال جاری به 3.12 میلیون دستگاه رسیده است.
تبلیغات

به این ترتیب دیزلی‌ها سهم 36.5 درصدی از کل بازار را به خود اختصاص داده‌اند که نسبت به سهم 42.5 درصدی مدت مشابه سال قبل افت قابل‌توجهی را نشان می‌دهد.

آژانس انرژی بین‌المللی می‌گوید:

بی‌رغبتی به خودروهای دیزلی در حال گسترش در کل قاره اروپاست.

این افت فروش حتی در کشورهایی همچون بریتانیا شدیدتر بوده است، جایی که سهم دیزلی‌ها از بازار به 30 درصد کاهش یافته است.

در آلمان که به‌طور سنتی یکی از بزرگ‌ترین کشورهای تولید کننده‌ی خودروهای دیزلی می‌باشد سهم 31.1 درصدی برای این دسته از خودروها گزارش شده که نسبت سهم 41.3 درصدی مدت مشابه سال پیش افت محسوسی را تجربه کرده است.

اروپا بیش از سه دهه است که بزرگ‌ترین بازار خودروهای دیزلی بوده اما نگرانی‌های مشتریان درباره مسائل محیط زیستی به همراه تلاش دولت‌ها برای کاهش فروش خودروهای دارای پیشرانه‌های احتراق داخلی که نتیجه‌ی رسوایی دیزل گیت فولکس‌واگن می‌باشد از جمله دلایل افت فروش این خودروهاست.

شهرهای مهم اروپا همچون برلین، لندن و پاریس برنامه‌های ممنوعیت تردد خودروهای دیزلی را به منظور کاهش آلودگی هوا اعلام کرده‌اند. همچنین روز به روز بر تعداد خودروسازانی که پیشرانه‌های دیزلی را بازنشسته می‌کنند افزوده می‌شود.

آیا زمان افول خودروهای دیزلی فرا رسیده است؟ زمان همه‌چیز را مشخص خواهد کرد...

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.