آلمان سیگار کشیدن در داخل خودرو را ممنوع می‌کند

دوشنبه 1 فروردین 1401 - 04:30
مطالعه 2 دقیقه
Car-1
سیگار کشیدن یک عادت مضر برای بدن است. دود دست‌دوم حتی آسیب بیشتری به ‌سلامتی شما وارد می‌کند زیرا تنباکوی فیلتر نشده وارد شش‌های شما می‌شود....

سیگار کشیدن یک عادت مضر برای بدن است. دود دست‌دوم حتی آسیب بیشتری به ‌سلامتی شما وارد می‌کند زیرا تنباکوی فیلتر نشده وارد شش‌های شما می‌شود. اصولاً سیگار کشیدن در فضاهای بسته همچون رستوران‌ها و... ممنوع شده است اما شما در خودروی خود می‌توانید به راحتی و آزادانه سیگار بکشید؛ اما یکی از شوراهای کشور آلمان امیدوار است به زودی این قوانین را تغییر دهد و به این ترتیب سرنشینان از ریسک‌های سلامتی ناخواسته دود سیگار محافظت شوند. شورای شمال راین-وست فالن در برمن هامبورگ به دنبال ارائه اصلاحیه پاراگراف‌های 1، 2 و 5 قانون عدم کشیدن سیگار فدرال است و به این ترتیب رانندگان نخواهند توانست داخل خودروی خود و در حضور بانوان باردار و کودکان سیگار بکشند. البته این قانون فقط شامل حال رانندگان نخواهد شد و دیگر سرنشینان داخل خودرو نیز حق کشیدن سیگار در حضور افراد باردار و کودکان را نخواهند داشت.

اما دلیل این شورا برای منع استعمال دخانیات در داخل خودرو این است که سرنشینان نمی‌توانند به‌صورت داوطلبانه از دود سیگار فرار کنند. باز کردن شیشه یا سانروف نیز کافی نیست و تنها راه برای خلاص شدن از شر دود سیگار داشتن یک خودروی روباز کامل است. اگر راننده یا سرنشین از این قانون تخطی کند جریمه‌ای 500 تا 3 هزار یورویی در انتظارش خواهد بود. دود دست‌دوم هرساله جان 166 هزار کودک را در جهان می‌گیرد و بنا به گفته مرکز تحقیق سرطان آلمان dkfz، میزان دود سیگار در داخل خودرو تا 5 برابر بیشتر از یک کلوپ شبانه پر از دود است. این مرکز همچنین می‌گوید یک میلیون کودک در آلمان در معرض دود سیگار داخل خودروها هستند.

پیش‌نویس این قانون به پارلمان فدرال آلمان ارسال می‌شود و آنجا در خصوص قبول یا رد این پیشنهاد تصمیم‌گیری خواهد شد. آلمان قبلاً به دنبال منع استعمال دخانیات در داخل خودروها بوده است اما این امر با موفقیت همراه نشده است. اگر این بار چنین قانونی تصویب شود آلمان به کشورهایی همچون بریتانیا خواهد پیوست که کشیدن سیگار در داخل خودرو و تحت شرایط مشابه را از سال 2015 ممنوع کرده است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.