کیا، بیوک و جنسیس صدرنشین مطالعهٔ قابلیت اطمینان جیدی پاور 2022
هرچند هیوندای و کیا درگیر مجموعهای از فراخوانهای شرمآور شدهاند ولی بااینحال این برندهای کرهای در جدیدترین مطالعهٔ قابلیت اطمینان جیدی پاور در سه سال اول مالکیت خودروها صدرنشین شدهاند. این مطالعه خودروهای مدل 2019 را در 9 دستهٔ اصلی شامل سیستم تهویه، سیستمهای کمکراننده، تجربهٔ رانندگی، بخش بیرونی، کنترلها و نمایشگرها، سیستم اطلاعاتی-سرگرمی، کابین، قوای محرکه و صندلیها موردبررسی قرار داده است.
هرچند این مطالعه بیش از سه دهه است که توسط جیدی پاور انجام میشود اما در جدیدترین دوره کمی اصلاح شده و حالا میزان رضایت مالکین خودروها را پس از سه سال استفاده بررسی میکند. به دستهبندیهای این دوره نیز برای اولین بار بخش سیستمهای کمکراننده هم اضافه شده است. همچنین در این مطالعه حالا از مالکین پرسیده میشود که آیا هنوز هم خودروی خود را بهاندازهٔ زمانی که تازه خریده بودند جذاب میدانند یا نه و اینکه از زمان خرید تاکنون چه بهروزرسانیهای نرمافزاری روی خودرو انجام گرفته است.
قابلاطمینانترین برندها
در این مطالعه، رتبهٔ برندها و خودروها با معیار PP100 سنجیده میشود که به معنای تعداد مشکل در هر صد دستگاه خودرو است و هرچه این عدد کوچکتر باشد بهتر است. میانگین مشکلات همهٔ خودروها در مطالعهٔ سال 2022 بهطور متوسط 192 مشکل در هر صد خودرو بوده است. در صدر جدول این مطالعه، کیا با 145 مشکل و بیوک با 147 مشکل قرار دارند و پس از آنها جنسیس با 155 مشکل نیز در جایگاه سوم قرار گرفته و قابلاطمینانترین برند لوکس بازار لقب گرفته است. این برند نوپا توانسته در مطالعهٔ سال 2022 تویوتا را با 158 مشکل پشت سر بگذارد.
برندهایی که بیشترین مشکلات را دارند
در انتهای این لیست لندروور با 284 مشکل با اختلاف قعرنشین است و پس از آن رم با 266، ولوو با 256، آلفارومئو با 245 و آکورا با 244 بیشترین مشکلات را در طول سه سال استفاده داشتهاند. به گفتهٔ جیدی پاور، برندهای غیر لوکس نسبت به شرکتهای لوکس محصولات قابلاعتمادتری تولید میکنند زیرا میانگین مشکلات آنها 190 مورد در صد دستگاه است درحالیکه این رقم برای برندهای لوکس 204 است. دلیل این موضوع بهبود کیفیت ساخت خودروهای غیر لوکس و همینطور وجود تکنولوژیهای بیشتر در خودروهای لوکس است که احتمال بروز مشکلات را افزایش میدهد.
بیشترین مشکلات خودروها در کدام قسمت است؟
از 9 دستهٔ مختلفی که در ابتدا ذکر شدند، سیستمهای اطلاعاتی-سرگرمی بیشترین مشکلات را در مطالعهٔ سال 2022 داشتهاند. میانگین مشکلات این بخش در هر صد دستگاه 51.9 مورد بوده که بیش از دو برابر دومین دستهٔ پرمشکل است. ازجملهٔ مشکلاتی که برای این بخش اعلام شده میتوان به ضعف سیستم تشخیص صدا، مشکل در اتصال اندروید اتو، اپل کارپلی و بلوتوث، سیستمهای ناوبری قدیمی یا پرخطا و قدرت ناکافی پورتهای USB یا خروجیهای برق اشاره کرد.
قابلاطمینانترین خودروها
در بخش خودروها، برای دومین سال پیاپی پورشه 911 قابلاعتمادترین خودروی بازار اعلام شده است. در کلاسهای مختلف نیز جنرال موتورز با خودروهایی مثل بیوک انکور، بیوک انویژن، شورلت ایمپالا، شورلت سیلورادو HD و شورلت سابربن عملکرد خوبی داشته است. همچنین تویوتا و لکسس هم با مدلهای کرولا، تاندرا، NX، RX و UX خوب عمل کردهاند. دیگر خودروهای برتر در کلاسهای مختلف نیز بامو سری 4، مزدا MX-5، لینکلن MKZ، فورد موستانگ، پورشه کائن، هیوندای سانتافه، هیوندای سوناتا، کیا سورنتو، نیسان فرونتیر و دوج گرند کاروان بودهاند.