اختصاصی از نمایشگاه فرانکفورت: ظاهرا فولکس‌واگن هم شیفته موسیقی است. این کمپانی همچون رنو که چندی پیش به ارائه مدل « وایند گوردینی/گیبسون » پرداخته بود، درصدد برآمد که این‌بار نسخه‌ای از مدل « بیتل » را مورد بازسازی قرار داده است.

استفاده از کروم در کنار صفحات آلومینیومی بکار گرفته شده در این خودرو ازجمله المان‌های مهم در طراحی این بیتل بوده‌اند. همراه شدن این عناصر با رنگ مشکی براق بدنه، برای کسانی که از نمونه‌های حال حاضر بیتل خسته شده‌اند، جلوه بصری جالبی را بوجود آورده است.

در داخل کابین نیز مواردی چون استفاده از چوب‌های آفتاب دیده در کنار لوگوی Fender که روی داشبورد و ستون C قرار گرفته خودنمایی می‌کنند. شاید مهم‌ترین قسمت این خودرو سیستم صوتی آن باشد. این سیستم که توسط صفحه تمام لمسی قرار گرفته در بالای کنسول مرکزی کنترل می‌شود، دارای ۱۰ آمپلی‌فایر ۴۰۰ واتی است که خروجی آن‌را می‌توان برای دو حالت « گیتار » یا « باس » تغییر داد.

هرچند این خودرو هیچ‌گاه به تولید نخواهد رسید اما برای دوست‌داران بیتل، همچنان و تا مدت‌ها جذاب خواهد ماند.