فولکس‌واگن: تعمیر تمامی خودروهای دیزلی اروپا تا پایان سال 2017

یک‌شنبه 4 مهر 1395 - 07:00
مطالعه 3 دقیقه
vw-fixed-10%-rigged-diesels-eu-1
گروه فولکس‌واگن به اتحادیه اروپا اعلام کرده که تمامی خودروهای درگیر در رسوایی دیزل گیت در اروپا را تا پایان سال 2017 تعمیر خواهد کرد.
تبلیغات

در طی ملاقاتی با مأمور عالی‌رتبه مصرف‌کنندگان،Vera Jourova، اتوموتیونیوز خبر داده که عضو هیئت‌مدیره‌ی فولکس‌واگن برنامه‌ی این گروه برای آگاه‌سازی تمامی مالکان خودروهای تحت تأثیر تا پیش از پایان سال جاری را تشریح کرده است.

تقریباً 8.5 میلیون دستگاه خودروی دیزلی در اروپا با نرم‌افزاری فروخته شده‌اند که می‌تواند تست‌های آلایندگی را فریب دهد. تا به اینجا کمتر از 10 درصد خودروهای یاد شده تعمیر شده‌اند و این کمپانی آلمانی برای تعمیر تمامی خودروها باید بیش از 12 ماه وقت بگذارد.

به منظور منطبق سازی پیشرانه‌ها با استانداردهای آلایندگی اروپا، نرم‌افزار متقلب نصب شده در پیشرانه‌های 1.2 و 2 لیتری باید به‌روز شوند. به همین ترتیب در پیشرانه‌های 1.6 لیتری نیز تکه‌ای از شبکه در جلوی حسگر هوا نصب خواهد شد.

در بیانیه‌ای Jourova  گفته است که:

فولکس‌واگن امروز به عملکرد مناسب در سرتاسر اتحادیه‌ی اروپا متعهد شده که این قدمی مهم به سوی بهبود جلب اعتماد از دست رفته‌ی مشتریان است.

درحالی‌که مصرف‌کنندگان اروپایی در مدت کوتاهی خودروهای خود را تعمیر خواهند کرد، فولکس‌واگن پکیج‌های جبرانی برای مصرف‌کننده‌های آمریکایی در نظر نگرفته است.

منبع: carscoops

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.