ولوو تراکز به دلیل کوتاهی در فراخوان محصولات، ۱۳۰ میلیون دلار جریمه شد!

چهارشنبه 12 بهمن 1401 - 11:30
مطالعه 2 دقیقه
volvo truck
ولوو آمریکای شمالی (شامل بخش کامیون و اتوبوس ولوو)‌ ۱۳۰ میلیون دلار جریمه برای کوتاهی در فراخوان خودروهایش پرداخت می‌کند.
تبلیغات

به گزارش اتوبلاگ، این جریمه طبق دستور نهادهای قانون‌گذاری ایالات متحده و پس از مذاکره و توافق با نمایندگی ولوو اعمال شده است. جریمه مدنی ولوو به دنبال تحقیقات اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه است که نشان می‌دهد این شرکت در فراخوانی به موقع خودروها و سایر الزامات گزارش‌دهی مانند اطلاع دادن به مالکان در مورد فراخوان‌ها و گزارش حوادث مرگ و جراحت کوتاهی کرده است.

 

گروه ولوو آمریکای شمالی مجموعه‌ای متشکل از چند تولیدکننده‌ی کامیون و اتوبوس‌های سنگین است. مجموعه‌ی این برند شامل ولوو تراکس، سیستم‌های نیروی دریایی ولوو پنتا، تجهیزات معدنی رک‌بک، اتوبوس‌های موتوری پریوست (Prevost)، اتوبوس‌های نوا، ماک و خودروهای نظامی آرکوس می‌شود. البته این گروه خودروسازی، نهادی مجزا از ولوو به شمار می‌رود.

گروه ولوو آمریکای شمالی با نظارت یک حسابرس شخص ثالث مستقل موافقت کرده است و به طور منظم با NHTSA ملاقات خواهد کرد تا اطمینان حاصل شود که به هر گونه مشکل ایمنی بالقوه رسیدگی می‌کند.

ولوو آمریکای شمالی طبق توافق، زیرساخت تجزیه و تحلیل داده‌های ایمنی را توسعه داده و پیاده‌سازی خواهد کرد تا توانایی خود را در تشخیص و بررسی عیوب ایمنی بالقوه افزایش دهد. از جمله سایر تعهدات این خودروساز می‌توان به توسعه‌ی روش‌های مکتوب و آموزش کارکنان درباره‌ی انطباق با قانون ایمنی خودرو، مقررات ملی و قوانین ایالتی اشاره کرد.

همچنین این شرکت ملزم شد برای اطمینان از این‌که کارکنان به طور مناسب در محیط کار حضور دارند و آموزش دیده‌اند، برنامه‌ی آموزشی ترتیب دهد. مدت حكم دادگاه برای اجرایی شدن این توافق سه ساله بوده و تا دو سال دیگر نیز قابل تمدید است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.