جزییات رفع موانع شماره‌گذاری و تحویل خودروهای زامیاد

چهارشنبه 7 مرداد 1405 - 15:13
مطالعه 2 دقیقه
زامیاد EX
فرآیند تحویل ۱۳ هزار دستگاه وانت زامیاد EX پس از رفع موانع شماره‌گذاری و تامین قطعات با پیگیری دادستان تهران آغاز شد.

فرآیند تحویل ۱۳ هزار دستگاه وانت زامیاد EX با پیگیری دادستان عمومی و انقلاب تهران و همکاری دستگاه‌های اجرایی، نظارتی و انتظامی آغاز شد. روند واگذاری خودروهای یادشده که پیش‌تر به دلیل موانع موجود در تامین قطعات و فرآیند شماره‌گذاری متوقف شده بود، اکنون پس از برطرف شدن مشکلات به مرحله اجرا رسیده است.

به‌گزارش سایپانیوز، تصمیم مذکور پس از بررسی‌های کارشناسی با هدف جلوگیری از توقف تولید، حفظ اشتغال و تداوم فعالیت‌های این واحد صنعتی اتخاذ شد. علاوه بر مدل‌های مذکور، وضعیت یکی دیگر از محصولات زامیاد که با مشکل شماره‌گذاری مواجه بود، تعیین تکلیف شد و خودروها به خریداران تحویل شدند.

علی صالحی، دادستان تهران، گفت:

«رفع موانع تولید با هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول، علاوه بر کمک به استمرار فعالیت واحدهای صنعتی، زمینه حفظ اشتغال و تامین نیاز ناوگان حمل‌ونقل کشور را فراهم می‌کند.»

دادستان تهران در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت بهبود کیفیت خودروهای داخلی تأکید کرد.

علی صالحی، دادستان تهران، افزود:

«حمایت از تولید زمانی اثربخش خواهد بود که همزمان با ارتقای کیفیت، رعایت استانداردها و الزامات ایمنی نیز مورد توجه قرار گیرد.»

مراسم آغاز واگذاری خودروها با حضور مدیران ارشد گروه خودروسازی سایپا، نمایندگان وزارت صمت، سازمان ملی استاندارد، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، پلیس راهور و پلیس امنیت اقتصادی برگزار شد. در پایان این مراسم، کلید تعدادی از وانت‌های زامیاد EX به صورت نمادین به مشتریان تحویل داده شد.

نظرات خود را درباره رفع موانع شماره‌گذاری وانت زامیاد و کیفیت این خودرو با ما به اشتراک بگذارید.

نظرات

©1405 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.