صنایع هوایی

سریع‌ترین پهپاد توربین‌جت دنیا با سرعت 483 کیلومتر در ساعت معرفی شد

شرکت آمریکایی ویو آیرو اسپیس WaveAerospace از سریع‌ترین پهپاد توربین‌جت کوادکوپتر دنیا با نام هانترس II رونمایی کرد. این پهپاد می‌تواند به حداکثر سرعت محدود شده ۴۸۳ کیلومتر در ساعت دست یابد.

ویو آیرو اسپیس با معرفی هانترس II سریع‌ترین مولتی روتور UAS دنیا را معرفی کرده است. این وسیله هوایی که به کلاس جدیدی از هواپیماها تعلق دارد در واقع یک پهپاد کوادکوپتر مجهز به یک توربین‌جت است که می‌تواند آن را به سرعت‌های دیوانه کننده‌ای برساند. هانترس II توربوجت وسیله‌ای بزرگ است و اندازه مورب آن از یک روتور به روتور دیگر به ۴ متر می‌رسد. وزن پهپاد موردبحث بسته به میزان سوخت جت حمل شده به حدود ۵۰ کیلوگرم می‌رسد و حداکثر وزن تیک آف آن نیز ۱۶۵ کیلوگرم اعلام شده است. به این ترتیب هانترس II وسیله‌ای کاربردی برای حمل محموله‌های مختلف خواهد بود.

نوع طراحی این پهپاد به گونه‌ای است که در کمتر از ۹۰ ثانیه قابل‌راه‌اندازی و استفاده است و می‌توان آن را از زمین و دریا به هوا فرستاد و حتی امکان بیرون انداختن آن از هواپیما تا ارتفاع ۶۰۰۰ متری وجود دارد. هانترس می‌تواند به مدت ۲ ساعت پرواز کند و تصاویر زنده را نیز به اپراتورها ارسال نماید. شایان ذکر است اپراتورها امکان کنترل این پهپاد تا شعاع ۳۰ کیلومتری را خواهند داشت.

ویو آیرو اسپیس اشاره‌ای به قدرت تولیدی سریع‌ترین پهپاد دنیا نکرده اما می‌گوید این پرنده به راحتی توانایی رسیدن به سرعت ۴۸۳ کیلومتر در ساعت را دارد. سرعت این وسیله هوایی محدود شده و شرکت سازنده ادعا می‌کند در آینده سقف سرعت را بیشتر خواهد کرد. توربین یاد شده همچنین می‌تواند در حالت ایربورن هانترس روشن یا خاموش شود. یکی از ویژگی‌های مهم هانترس برای خریداران قابلیت کاربری آن در هر شرایط آب و هوایی است که شامل طوفان با درجه ۱۰ و حداکثر سرعت ۱۱۷ کیلومتر در ساعت و همچنین دمای منفی ۳۴ تا مثبت ۵۴ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

اساساً اگر یک بالگرد فول سایز امکان پرواز در یک شرایط آب و هوایی را داشته باشد هانترس نیز خواهد توانست چنین کاری را با ۵ درصد قیمت بالگرد انجام دهد و نصف فضای آن را اشغال نماید. شرکت سازنده می‌گوید اگر در زمان راه‌اندازی پهپاد باد شدیدی در حال وزش باشد امکان استفاده از نیروی معکوس برای نگه داشتن محکم هانترس روی زمین تا فراهم شدن شرایط پرواز وجود خواهد داشت. قطعاً ارتش‌ها جزو اولین مشتریان این پهپاد هستند اما ویو آیرو اسپیس می‌گوید امکان استفاده از آن برای فعالیت‌های تحقیقاتی و نجات انسان‌ها، حمل وسایل حیاتی و… وجود دارد. این کمپانی همچنین می‌گوید سرمایه لازم برای تولید انبوه پهپاد کوادکوپتر هانترس II را فراهم کرده و فعلاً در مرحله پیش‌فروش آن است و احتمالاً اولین نمونه‌های تولیدی اواخر سال جاری به دست مشتریان خواهند رسید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶۷ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۵ دیدگاه‌ها

  1. علی جردن

    ۱۵ بهمن ۱۴۰۲
    سوابق: (1049 ديدگاه)

    ابعادش چند سانتیمر هست نوشته نصف فضای هواپیمای فول سایز اشغال می کنه ؟
    انصافا از خوندن همچین مقاله ایی لذت بردم به امید پیشرفت های بزرگ بشری

    موافقم 37
    مخالفم 5
    1. محمد باوی

      ۱۶ بهمن ۱۴۰۲
      سوابق: (1 ديدگاه)

      پیشرفت برای نابودی بشر!؟
      در جنگ های باستانی
      هر چند سال کمتر از چند هزار نفر ادم کشته میشن
      اکنون همین پیشرفتی که عرض کردی روزانه هزاران هزار جان انسان نگرفته!
      همینم چند وقت دیگه چندتا راکت،بمب،موشک ووو سوار میکنن:)

      موافقم 15
      مخالفم 11
  2. ۱۵ بهمن ۱۴۰۲
    سوابق: (3276 ديدگاه)

    با این پهپادها جون میده بری از مرز ردش کنی ببریش افغانستان

    موافقم 19
    مخالفم 19
  3. 💀

    ۱۶ بهمن ۱۴۰۲
    سوابق: (244 ديدگاه)

    برادر فکر می‌کند بوگاتی است

    موافقم 5
    مخالفم 1
  4. محسن

    ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
    سوابق: (4 ديدگاه)

    باید از شرکتهای سازنده سازمان ملل تعهد بگیرند که این وسیله‌ای جدید باید برای خدمت رساندن به بشریت باشد نه برای نابودی بشر.و در رفاه استفاده شود نه ابزاری برای انتقال دادن مهمات و اسلحه ها.و خیلی چیزهای دیگر

    موافقم 5
    مخالفم 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا