معرفی کارما گیسرا، سدان برقی با 590 اسب بخار قدرت بر اساس فیسکر کارما

دوشنبه 14 اسفند 1402 - 03:33
مطالعه 3 دقیقه
Karma-Gyesera-1
شرکت کارما اتوموتیو از سدان جدیدی بنام گیسرا رونمایی کرده است. این خودرویی الکتریکی روی پلت‌فرم فیسکر کارما است که در تعداد محدودی ساخته خواهد شد.
تبلیغات

شرکت فیسکر که توسط طراح مشهور «هنریک فیسکر» تأسیس شد و با سدان هیبرید ژنراتوری کارما در سال 2011 به شهرت رسید، پس از ورشکستگی توسط یک گروه چینی خریداری شد و به کارما اتوموتویو تغییر نام داد. این شرکت از سال 2014 با شروع دوبارهٔ تولید فیسکر کارما فعالیت خود را آغاز کرد. البته این خودرو به‌روزرسانی‌هایی را تجربه کرد و به کارما ریورو (Revero) تغییر نام داد. بعداً نیز نسخهٔ جدیدی از این ماشین با نام GS-6 به بازار آمد.

حال کارما اتوموتیو به مناسبت دهمین سالگرد تأسیس خود، سدان جدیدی بنام گیسرا (Gyesera) را معرفی کرده است. این خودرو بر اساس همان پلت‌فرم GS-6 ساخته شده است که در اصل پیشینهٔ آن به فیسکر کارما سال 2011 بازمی‌گردد. بااین‌حال، برخلاف کارما و GS-6 که از پیشرانهٔ بنزینی به‌عنوان ژنراتور برای افزایش برد استفاده می‌کردند، گیسرا خودرویی تمام الکتریکی است. این ماشین به دو موتور الکتریکی مجهز است که یکی در جلو و دیگری در عقب نصب شده و مجموعاً 590 اسب بخار قدرت و 940 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کنند. به لطف این نیرو، گیسرا ظرف 4.2 ثانیه از صفر به سرعت 96 کیلومتر بر ساعت می‌رسد و به حداکثر سرعت 217 کیلومتر بر ساعت دست پیدا می‌کند.

علاوه بر تغییر قوای محرکه، کارما تغییراتی را هم در طراحی بیرونی گیسرا ایجاد کرده است تا مدرن‌تر و بروزتر از GS-6 قدیمی به نظر برسد. این شرکت همچنین با استفاده از شاسی فضایی آلومینیومی، پانل‌های بدنهٔ آلومینیومی و فیبر کربنی و سیستم تعلیق آلومینیومی، سعی کرده وزن سدان خود را پایین بیاورد. بااین‌حال، گیسرا خودرویی الکتریکی است و به خاطر باطری‌ها هنوز هم 2400 کیلوگرم وزن دارد. این سدان جدید آمریکایی 5,077 میلی‌متر طول، 2,004 میلی‌متر عرض و 1,330 میلی‌متر ارتفاع دارد و فاصلهٔ محوری آن 3,160 میلی‌متر است. این یعنی گیسرا از تسلا مدل S کشیده‌تر و از مرسدس EQS کوتاه‌تر است.

این ماشین از یک پکیج باطری 120 کیلووات ساعتی بهره می‌برد که با هر بار شارژ کامل امکان پیمودن 400 کیلومتر را فراهم می‌کند. گسیرا دومین مدل از سه خودروی الکتریکی جدیدی است که کارما قصد دارد به بازار عرضه کند. مدل اول سوپراسپرت کاویا بود که سال گذشته با 1180 اسب بخار قدرت در لاس‌وگاس رونمایی شد. خودروی سوم هم ریورو GT است که نسخهٔ تمام الکتریکی GS-6 محسوب می‌شود و تا پایان امسال معرفی خواهد شد.

فعلاً قیمت گیسرا اعلام نشده است اما این خودرویی تولید محدود است که طی چهار تا پنج سال فقط حدود 2 هزار دستگاه از آن ساخته خواهد شد. همچنین رئیس کارما اتوموتیو گفته است این خودرو نسبت به مدل‌هایی مثل پورشه تایکان و حتی کادیلاک سلستیک، سدان خاص‌تری خواهد بود. این شرکت هم‌اکنون پذیرش سفارشات خرید گیسرا را با پیش‌پرداخت 5 هزار دلار آغاز کرده و خریداران اواخر امسال خودروی خود را با مدل 2025 تحویل خواهند گرفت.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.