رونمایی آلپینا از D3 Bi-Turbo در فرانکفورت

چهارشنبه 20 شهریور 1392 - 15:18
مطالعه 5 دقیقه
7004217181651914324
فرانکفورت 2013: آلپینا در نمایشگاه فرانکفورت D3 Bi-Turbo جدید را رونمایی کرد.
تبلیغات

طبق اعلام شرکت سازنده، عملکرد خودرو بالاتر و مصرف سوخت آن پایین‌تر رفته است.این مدل به صورت استاندارد دارای موتور شش سیلندر 3 لیتری توربوشارژر دار است که آلپینا با بهینه سازی مصرف هوا، نصب اینترکولر بزرگ‌تر، اگزوز چند شاخه و سیستم اگزوز اسپرت(فولاد ضد زنگ) قدرت آن را به 350 اسب بخار و گشتاور آن را به 700 نیوتن متر رسانده است.

این موتور متصل به یک گیربکس به روز رسانی شده هشت سرعته اتوماتیک است که با یک مبدل گشتاور جدید قادر است صفر تا صد کیلومتر را ظرف 4.6 ثانیه طی کند.آخرین سرعت این نسخه نیز 278 کیلومتر بر ساعت تایین شده است. از نظر اقتصادی، این خودرو کاملاً به صرفه می‌باشد، 5.3 لیتر برای هر 100 کیلومتر یک عدد ایده آل برای این خودرو محسوب می‌شود و همچنین انتشار گاز CO2 139 گرمی به ازای هر کیلومتر!

اگر شما به دنبال خودرویی علمی‌تر می‌گردید، ما D3Bi توربو را به شما پیشنهاد می‌کنیم که می‌توان سیستم تمام چرخ متحرک هم برای آن سفارش داد.شتاب این نسخه 0.1 ثانیه کمتر است.

برای ثبات بیشتر این خودرو در سرعت‌های بالا، مهندسان یک سیستم تعلیق اسپرت با فنر های سفت‌تر، میله ضد رول و کمک فنر های الکترونیکی با قابلیت تنظیم به این خودرو اضافه کرده‌اند. این شرکت همچنین با کابیپر های آلومینیومی و دیسک‌های 370 میلی متری در جلو و 345 میلی متری در عقب، نیروی ترمز آن را بهتر کرده‌اند.

تغییرات ظاهری کمی محدود است، این تغییرات تنها شامل اسپویلر جدید جلو و رینگ‌های 19 اینچی آلومینیومی که در لاستیک‌های میچلن قرار گرفته‌اند، می‌باشد.در کابین این خودرو، تودوزی چرم، صندلی‌های اسپرت و آرم‌های خاص خودنمایی می‌کنند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.