بی ام و

شاسی بلند هیدروژنی بی ام و با همکاری تویوتا تولید می‌شود

بی‌ام‌و چندین سال است روی خودروهای هیدروژنی کار می‌کند و شاسی بلند هیدروژنی بی‌ام‌و نیز مدت‌ها پیش دیده شده بود. ژرمن‌ها یکی از اولین برندهایی بوده‌اند که نسخه تولیدی چنین محصولی را در سال ۲۰۰۵ و با مدل شکل گرفته بر اساس سری ۷ کد E65 به نمایش گذاشتند. اواخر امسال تولید شاسی بلند iX5 شروع خواهد شد اما تنها تعداد محدودی از این خودرو مونتاژ خواهد شد. البته برند لوکس مونیخی قرار است تا اواسط دهه جاری میلادی این تکنولوژی را به‌صورت انبوه روانه بازار کند.

شاسی بلند هیدروژنی

به گزارش بی‌ام‌و بلاگ، اولیور زیپس مدیر گروه بی‌ام‌و چند هفته پیش اظهار داشت نسل بعدی iX5 قبلاً در نظر گرفته شده و پلتفرم Neue Klasse این خودروساز می‌تواند از قوای محرکه هیدروژنی سلول سوختی پشتیبانی کند. پیتر نوتا مدیر بخش فروش بی‌ام‌و در مصاحبه با نشریه نیکی ژاپن اظهار داشت شاسی بلند هیدروژنی بی‌ام‌و در سال ۲۰۲۵ به‌صورت انبوه تولید خواهد شد. نکته جالب اینکه این خودروساز یک‌بار دیگر با تویوتا همکاری خواهد داشت. یکی از جنجالی‌ترین و مشهورترین همکاری‌های این دو برند به پروژه‌های Z4 و سوپرا بازمی‌گردد. نوتا اظهار می‌دارد این دو خودروساز در حال کار روی پروژه‌های متنوعی هستند و شاید در آینده شاهد یک رابطه عمیق‌تر باشیم.

زیپس قبلاً مدعی شده بود خودروهای سلول سوختی می‌توانند نماینده بخش گم شده‌ای از یک پازل باشند و آینده صنعت خودرو را که با خودروهای الکتریکی گره خورده تکمیل کنند. مدیر بی‌ام‌و همچنین اظهار داشته ما می‌توانیم تصور کنیم قوای محرکه هیدروژنی برای نسل جدید خودروهای این خودروساز در راه خواهد بود. البته بی‌ام‌و تمامی تخم‌مرغ‌های خود را در یک سبد نمی‌گذارد زیرا معتقد است بهترین استراتژی برای این برند فروش خودروهای الکتریکی به همراه پلاگین هیبریدی و نمونه‌های درون‌سوز کارا خواهد بود. با ابراز علاقه به تولید خودروهای هیدروژنی، بی‌ام‌و خواهد توانست تمامی سلایق خریداران را پوشش دهد.

فروش خودروهای درون‌سوز نیز قرار است نیمی از کل فروش جهانی بی‌ام‌و تا سال ۲۰۳۰ را تشکیل دهند بنابراین شروع به صحبت از قطع تولید خودروهای بنزینی و دیزلی بسیار زود خواهد بود. البته رولزرویس استراتژی متفاوتی را دنبال می‌کند زیرا تا پایان دهه جاری میلادی به برندی تمام الکتریکی تبدیل خواهد شد و خودروی جدید اسپکتر به عنوان اولین محصول این استراتژی در راه است. مینی هم قرار است تا اوایل دهه آینده به عرضه خودروهای درون‌سوز ادامه داده و سپس به تولید کامل خودروهای الکتریکی مشغول شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

شاهین احمدزاده

نویسنده و مترجم مجله "پدال"

مطالب مشابه

‫۶ دیدگاه‌ها

  1. T

    ۲۳ مرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (354 ديدگاه)

    کم کم خودرو سازان میفهمن برق کشکه

    موافقم 25
    مخالفم 4
    1. miladzm

      ۲۳ مرداد ۱۴۰۱
      سوابق: (316 ديدگاه)

      تویوتا
      ستاره ای درخشان در آسمان صنعت خودروسازی !

      موافقم 23
      مخالفم 5
      1. علی

        ۲۳ مرداد ۱۴۰۱
        سوابق: (836 ديدگاه)

        دیروز یه آلمان فن تو یه پستی گفته بود ژاپنی ها هم مثل چینی ها کپی بردارن!!!! یادش بخیر چقدر خندیدیم!

        موافقم 10
        مخالفم 4
  2. meysam

    ۲۳ مرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (3540 ديدگاه)

    خوشم اومد

    موافقم 19
    مخالفم 4
  3. phonix

    ۲۳ مرداد ۱۴۰۱
    سوابق: (1798 ديدگاه)

    تویوتا داداش بی زحمت یه کمکی هم به ایتالیایی ها کن ماشین های سوپر اسپرت رو برقی نکنن

    موافقم 17
    مخالفم 4
    1. meysam

      ۲۳ مرداد ۱۴۰۱
      سوابق: (3540 ديدگاه)

      مطمئن باش هیدروژن آینده خوبی داره و نمیذاره انجمن‌های ۱۲ سیلندر بمیرن

      موافقم 13
      مخالفم 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا