بهترین خودروهای چینی سال 2025 در بازار اروپا، از بی‌وای‌دی دلفین تا ام‌جی ZS

پنج‌شنبه 9 اسفند 1403 - 12:30
مطالعه 6 دقیقه
China-1
طی یکی دو سال اخیر، خودروهای چینی زیادی وارد بازار اروپا شده‌اند که بسیاری از آن‌ها را در کشورمان هم می‌بینیم.
تبلیغات

در کمتر از یک دهه، خودروهای چینی از مدل‌های گمنام و بی‌کیفیت به رقبایی برای برندهای معتبر تبدیل شده‌اند. سرعت پیشرفت خودروسازان چینی خیره‌کننده بوده و این شرکت‌ها با عرضهٔ محصولات متنوعی با تکنولوژی‌های پیشرفته و قیمت کمتر از رقبا، به دنبال تسخیر بازارهای جدید جهانی هستند. در حال حاضر چندین خودروساز چینی وارد بازار اروپا شده و خودروهای مختلفی را از هاچ‌بک کوچک گرفته تا شاسی‌بلند در قارهٔ سبز عرضه می‌کنند. ازاین‌رو، در ادامه قصد داریم با بهترین خودروهای چینی که هم‌اکنون در بازار اروپا عرضه می‌شوند آشنا شویم که اکثر آن‌ها در بازار کشورمان هم حضور دارند یا به‌زودی عرضه خواهند شد.

کپی لینک

1-ام‌جی 3

همچنین بخوانید: ام جی MG 3 وارداتی؛ مشخصات و قیمت هاچبک هیبرید فردا موتور

ام‌جی نسل دوم هاچ‌بک 3 را به یکی از بهترین خودروهای کلاس خود تبدیل کرده است. درحالی‌که نسل قبلی MG 3 خودرویی کاملاً ارزان‌قیمت احساس می‌شد، نسل دوم قیمت مناسب قبلی را با قوای محرکهٔ هیبریدی پیشرفته و دینامیک رانندگی پیشرو در کلاس خود ترکیب کرده است. این خودرو با 195 اسب بخار قدرت، در سرعت و شتاب رقبای خود را مغلوب می‌کند ولی درعین‌حال مصرف سوخت بسیار پایین زیر 5 لیتر در هر صد کیلومتر دارد. MG 3 سواری بسیار نرم و راحتی دارد و هرچند در داخل از لحاظ کیفیت و جاداری در حد خودرویی مثل رنو کلیو نیست ولی فاصلهٔ زیادی هم با آن ندارد و از تجهیزات زیادی بهره می‌برد.

کپی لینک

2-ام‌جی ZS هیبریدی

همچنین بخوانید: ام جی ZS وارداتی؛ بررسی مشخصات، امکانات، قیمت، مزایا و معایب

کراس‌اوور ZS نیز مثل MG 3 ارزش بالایی در برابر قیمت دارد. کابین این کراس‌اوور کامپکت ساخت چین ترکیبی از طراحی شسته‌رفته و تجهیزات فراوان است و درعین‌حال با فضای سر و پای کافی برای سرنشینان و صندوق بار 443 لیتری، بسیار جادار است. هرچند کیفیت داخلی ZS در حد بهترین‌های این کلاس نیست ولی کاملاً قابل‌قبول به نظر می‌رسد و تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای دارد. زیر کاپوت این کراس‌اوور همان قوای محرکهٔ هیبریدی 195 اسب بخاری MG 3 قرار دارد که شتاب صفرتاصد 8.7 ثانیه‌ای و مصرف سوخت 5.1 لیتر در هر صد کیلومتر را فراهم می‌کند. ZS هرچند دینامیک درخشان برادر هاچ‌بک خود را ندارد ولی سواری کنترل‌شده‌ای را ارائه می‌کند.

کپی لینک

3-ام‌جی 4

همچنین بخوانید: ام جی 4 برقی فردا موتور؛ مشخصات و قیمت کراس اور وارداتی در ایران

این هاچ‌بک الکتریکی، قیمت مناسب خودروهای ام‌جی را با طراحی چشم‌نواز، دینامیک رانندگی جذاب و شعاع حرکتی قابل‌توجه ترکیب کرده است. MG 4 در اکثر نسخه‌ها به یک موتور الکتریکی در عقب مجهز است که در نسخهٔ پایه 170 اسب بخار، در نسخهٔ دور برد 200 اسب بخار و در نسخهٔ تروفی 250 اسب بخار قدرت تولید می‌کند (نمونه‌های وارداتی به ایران 200 اسب بخاری هستند). همهٔ نسخه‌ها از شتاب فوری و روانی برخورد هستند که در کنار هندلینگ چابک، رانندگی در جاده‌های پیچ‌درپیچ را لذت‌بخش می‌کند. ظرفیت باطری‌ها هم از 49 تا 77 کیلووات ساعت است که بردی بین 350 تا 530 کیلومتر را ارائه می‌کند.

کپی لینک

4-بی‌وای‌دی دلفین

دلفین با وجود قیمت پایهٔ 26 هزار پوندی در اروپا، جاداری یک هاچ‌بک خانوادگی، کیفیت عالی و لیستی طولانی از امکانات را ارائه می‌کند. البته این خودرو با هندلینگ کسل‌کننده، خودروی هیجان‌انگیزی برای رانندگی نیست ولی با سیستم تعلیق نرم و فرمان سبک، رانندگی آسانی دارد. تیپ‌های پایینی با 94 اسب بخار قدرت، ضعیف هستند ولی در تیپ‌های بالایی این رقم به 200 اسب بخار می‌رسد. این نسخه‌ها همچنین به باطری بزرگ‌تر 60.4 کیلووات ساعتی مجهز هستند که برد را به 425 کیلومتر می‌رساند. دلفین در داخل نیز کابین شیکی دارد که فضایی مناسب خانواده را ارائه می‌کند و از تکنولوژی‌های مفیدی بهره می‌برد.

کپی لینک

5-بی‌وای‌دی یوآن پلاس

یوآن پلاس که در اروپا با نام آتو 3 عرضه می‌شود، کراس‌اوور الکتریکی جادار، راحت و مجهز برای رقابت با خودروهایی مثل فولکس‌واگن ID.4 است. موتور الکتریکی 200 اسب بخاری این ماشین شتاب نرم و سریعی را فراهم می‌کند درحالی‌که باطری 60.5 کیلووات ساعتی شعاع حرکتی حدود 400 کیلومتر را در اختیار راننده قرار می‌دهد. کابین ساکت و سیستم تعلیق نرم، یوآن پلاس را به انتخابی آرامش‌بخش در این سگمنت تبدیل کرده است هرچند که رانندگی خیلی هیجان‌انگیزی ندارد. طراحی بیرونی سادهٔ این کراس‌اوور بی‌وای‌دی شاید نظر خریداران را جلب نکند ولی کابین پرزرق‌وبرق با جزئیات فانتزی و نمایشگر اطلاعاتی-سرگرمی چرخنده نظرها را تغییر خواهد داد.

کپی لینک

6-بی‌وای‌دی سیل

بی‌وای‌دی با سیل اهداف جاه‌طلبانه‌ای را دنبال می‌کند و تسلا مدل 3 و ب‌ام‌و i4 را هدف قرار داده است. این سدان چینی با ظاهر شیک و کابین درجه‌یک، روی کاغذ ویژگی‌های موردنیاز برای رقابت با برندهای مذکور را دارد و حتی از لحاظ تکنولوژی بر بسیاری از رقبا برتری دارد. سیل در داخل به‌اندازهٔ کافی جادار است و برای قوای محرکه هم دو گزینهٔ تک موتوره 310 اسب بخاری و دو موتوره 525 اسب بخاری را ارائه می‌کند که دومی شتاب فوق‌العادهٔ 3.8 ثانیه‌ای دارد. سیل سواری خوبی دارد و با برد حداکثر 570 کیلومتری، رانندگی آرامش‌بخشی را در مسافت‌های طولانی فراهم می‌کند هرچند که انتظار هیجان رانندگی ب‌ام‌و i4 را نباید از آن داشت.

کپی لینک

7-گریت وال اورا 03

اورا 03 که ابتدا با نام فانکی کت شناخته می‌شد، یکی از اولین خودروهای چینی بود که راهی بازار اروپا شد. این خودرو با ظاهر رترو، تجهیزات استاندارد فراوان و قیمت پایهٔ جذاب 25 هزار پوندی، هرچند در تیپ‌های پایه با باطری کوچک 48 کیلووات ساعتی ارائه می‌شود که برد 310 کیلومتری را فراهم می‌کند ولی تیپ‌های Pro و GT به باطری بزرگ‌تر 63 کیلووات ساعتی مجهز هستند که برد را به 420 کیلومتر افزایش می‌دهد. تمام نسخه‌ها اما از یک موتور 170 اسب بخاری استفاده می‌کند که هرچند شتاب فوق‌العاده‌ای را به دنبال ندارد اما برای یک هاچ‌بک کوچک کافی است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.