شیائومی

کاهش توان ۶۵۰ اسب بخاری در شیائومی SU7 اولترا با یک آپدیت نرم‌افزاری جنجالی

شرکت شیائومی پس از اعتراض گسترده مالکان مدل SU7 اولترا، تصمیم خود برای محدود کردن قدرت این خودروی الکتریکی به ۸۸۸ اسب بخار را لغو کرد. این محدودیت تنها در صورت ثبت زمان دور پیست قابل باز شدن بود، اما حالا شیائومی وعده شفافیت بیشتر در به‌روزرسانی‌های آینده را داده است.

شیائومی به‌تازگی در واکنش به موجی از نارضایتی کاربران، از تصمیم قبلی خود عقب‌نشینی کرده و محدودیت اعمال‌شده بر قدرت خودروی SU7 Ultra را لغو کرده است. این مدل که پرچم‌دار سبد محصولات SU7 محسوب می‌شود، در حالت استاندارد به یک قوای محرکه‌ی سه‌موتوره با توان ۱٬۱۳۸ کیلووات (معادل ۱٬۵۲۶ اسب بخار یا ۱٬۵۴۸ اسب بخار متریک) مجهز است. SU7 Ultra رقیبی مستقیم برای پورشه تایکان توربو GT به شمار می‌رود، اما با قیمتی به‌مراتب پایین‌تر.

در نسخه‌ی نرم‌افزاری ۱.۷.۰، شیائومی قدرت خروجی این خودرو را به حدود ۶۶۲ کیلووات (معادل ۸۸۸ اسب بخار) کاهش داد، مگر اینکه مالک خودرو بتواند مهارت رانندگی خود را با ثبت یک زمان دور تأییدشده در پیست‌های مورد تأیید شیائومی اثبات کند. این تایم باید از طریق حالت «Qualifying Mode» داخلی خودرو ثبت و تأیید می‌شد.

از دیگر تغییرات این به‌روزرسانی می‌توان به افزایش زمان آماده‌سازی لانچ کنترل به ۶۰ ثانیه اشاره کرد؛ مسئله‌ای که عملاً امکان استفاده سریع از شتاب‌گیری فوق‌العاده‌ی SU7 Ultra را از بین می‌برد. طبق ادعای شرکت، این خودرو قادر به ثبت شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در ۱٫۸۹ ثانیه است، رقمی فوق‌العاده که تنها در هایپرکارها دیده می‌شود.

شیائومی در توجیه این تغییرات اعلام کرده بود که هدف اصلی، افزایش ایمنی بوده و توان کامل خودرو تنها برای رانندگان حرفه‌ای و در شرایط خاص پیست در نظر گرفته شده است. اما مالکان، که بسیاری از آن‌ها به واسطه همین قدرت تبلیغ‌شده خودرو را خریداری کرده بودند، در شبکه‌های اجتماعی به‌شدت اعتراض کردند. آن‌ها معتقد بودند که بدون هشدار قبلی، بخشی از توانایی‌هایی را که بابتش پول پرداخت کرده‌اند، از دست داده‌اند.

در پی این اعتراضات، شیائومی رسماً اعلام کرد که محدودیت‌های اعمال‌شده را لغو کرده و در آینده، در ارائه به‌روزرسانی‌ها شفاف‌تر عمل خواهد کرد. به نقل از نماینده این شرکت که با رسانه‌ی Car News China گفتگو کرده:

ما بازخورد پرشور جامعه کاربران خود را تحسین می‌کنیم و در آینده، شفافیت بیشتری در به‌روزرسانی‌ها خواهیم داشت.

تصمیم اولیه شیائومی شاید از نظر ایمنی قابل توجیه باشد، اما اجرای ناگهانی آن بدون اطلاع‌رسانی شفاف، نمونه‌ای کلاسیک از مدیریت ضعیف تجربه‌ی کاربری است. در دنیای خودروهای هوشمند که نرم‌افزار بخشی جدایی‌ناپذیر از محصول نهایی است، شفافیت و احترام به مالک باید در اولویت باشد.

همچنین بخوانید:

آیا شما موافقید که شرکت‌ها اجازه داشته باشند بخشی از توان خودرو را در صورت عدم اثبات مهارت راننده قفل کنند؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶ رای
منبع
Car News China

مطالب مشابه

‫۴ دیدگاه‌ها

  1. ashkanyp

    ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (107 ديدگاه)

    چه استدلال مسخره ای داشته، مثل این میمونه به یکی لباس بفروشی بعد بگی اگه مهمونی نری نمیتونی بپوشیش، آقا به تو چه ربطی داره طرف پول داده خریده

  2. آریا

    ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (282 ديدگاه)

    چند سال دیگه شرکت ها آنقدر رو خودرو محدودیت میزازن که امروز شاید فکرشو نکنیم
    مثلاً یکی تو اتوبان تند بره پلیس بیفته دنبالش اون ماشین رو با یه دکمه متوقف کنن
    یا مثلاً بگن تو سابقه دوبار تصادف کردن داری توان بیشتر از 100اسب بهت نمی‌دهیم🤣

    موافقم 19
    مخالفم 5
  3. آرش

    ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (10 ديدگاه)

    دیگه از شیائومی و چین بیشتر از این نمیشه انتظار داشت عجیب است که هموطنان دو میلیارد پول به ماشینی مثل لاماری و دیگنیتی و…. غیره میدن که نه راحتی داره صندلی های نیمکت مانند و نه کیفیتی

  4. آرش

    ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
    سوابق: (10 ديدگاه)

    دقیقا مثل اینه که محصولهای جدید فراری پورشه و کوروت با تبلیغات فراوان ماشین ۱۰۰۰ اسب بخاری معرفی کنند بعد موقع فروش بگن نه این ماشین برای ایمنی فقط ۴۰۰ اسب بخاره تصور کنین لافراری ۹۵۰ اسب بخاری موقع تحویل به مشتری تبدیل بشه به فراری ۳۵۰ اسب بخاری ؟!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً از نوشتن به‌صورت پینگلیش، اجتناب نمایید. نظرات حاوی توهین، عبارات غیراخلاقی، سیاسی، مطالب غیر مرتبط، اسپم، ترول و تبلیغاتی پذیرفته نمی‌شوند. برای تغییر آواتار خود می‌توانید از سایت گراواتار استفاده نمایید.

دکمه بازگشت به بالا