معرفی قوی ترین موتور 12 سیلندر جهان در سال 2025؛ زنوو V12

شنبه 16 فروردین 1404 - 11:00
مطالعه 8 دقیقه
4132421342314321414-1024x576
قدرت خالص 1250 اسب بخار بدون کمک گرفتن از موتور برقی، جالب توجه است. حالا قدرتمندترین پیشرانه‌ی V12 جهان برای خودروهای جاده‌ای، ساخت فراری یا دیگر...
تبلیغات

قدرت خالص 1250 اسب بخار بدون کمک گرفتن از موتور برقی، جالب توجه است. حالا قدرتمندترین پیشرانه‌ی V12 جهان برای خودروهای جاده‌ای، ساخت فراری یا دیگر برندهای مشهور جهان نیست. شرکت دانمارکی زنوو، این عنوان را در سال 2025 نصیب خود کرده است.

 

شرکت دانمارکی   Zenvo   که چهره‌ای کمتر شناخته‌شده در صنعت خودروسازی است، در حال توسعه‌ی یک سوپرکار جدید به نام آرورا   (Aurora)   است. این سوپراسپرت مجهز به موتور V12 بسیار پیشرفته‌ای به نام میولنر /  Mjølner   (به معنای چکش ثور) خواهد بود تا شاید رکورد جدیدی در قدرت موتورهای تولید انبوه جاده‌ای ثبت می‌کند.

مشخصات فنی خیره‌کننده:

  •  قدرت ترکیبی   1,850 اسب بخار   (1,379 کیلووات) با ترکیب سیستم هیبریدی
  •  قدرت خالص موتور احتراق داخلی:   1,250 اسب بخار   (932 کیلووات)
  •  مجهز به   چهار توربوشارژر   با چیدمان فشرده
  •  حداکثر دور موتور:   9,800 دور در دقیقه
  •  استفاده از فناوری پیشرفته   Mahle Jet Ignition  ساخت آلمان برای کنترل آلایندگی

 

طراحی منحصر به فرد

موتور میولنر با معماری "هات وی" (Hot V) طراحی شده که در آن توربوشارژرها به صورت فشرده بین دو ردیف سیلندر قرار گرفته‌اند. این طراحی نه تنها عملکرد موتور را بهبود بخشیده، بلکه به زیبایی ظاهری آن نیز افزوده است.

تاکید بر رانندگی پرهیجان

یانز اسوردروپ، رئیس زنوو، تأکید می‌کند که هدف اصلی این پروژه ایجاد یک ارتباط عاطفی بین راننده و خودرو است:

"آرورا درباره تحریک حواس و ایجاد درام احساسی است. ما این موتور را طراحی کرده‌ایم تا در تمام سطوح عملکردی خارق‌العاده باشد و صدای آن واقعاً شما را به وجد خواهد آورد."

 

وضعیت فعلی پروژه:

  • اولین نمونه‌های آرورا ساخته شده‌اند.
  • سوپراسپرت جدید زنوو در حال گذراندن تست‌های نهایی است.
  •  این موتور نه تنها قدرت بالایی دارد؛ بلکه برای رانندگی روزمره نیز مناسب‌سازی شده است.

اگرچه زنوو ادعا می‌کند به دنبال ساخت قوی‌ترین موتور جهان نبوده، اما نتیجه نگاهی فراتر از مرزهای معمول مهندسی خودرو است. این شرکت قصد دارد در آینده مدل‌های خاص با قیمتی حدود 2 میلیون دلار نیز تولید کند.

مرداد ماه 1402 اولین تصاویر رسمی از آرورا منتشر شد. اکنون با گذشت 2 سال، ظاهرا این پروژه به تولید نزدیک شده است. دیگر محصول زنوو به نام TSR-S با موتور V8 از سال 2016 تاکنون به سفارش مشتریان خصوصی، عرضه می‌شود. ویدئوی بررسی این محصول با دوبله فارسی در ادامه‌ی مطلب قابل مشاهده است.

آیا جهان آماده است تا شاهد تولد یک افسانه جدید در صنعت خودروسازی باشد؟ شاید بعد از موفقیت باورنکردن کونیگزگ در سوئد، رقیب جدید بوگاتی از دانمارک ظهور کند. به نظر می‌رسد به زودی شاهد ویدیوهایی از تست این خودروی خارق‌العاده خواهیم بود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.