ابارث 695 ؛ جشن 50 سالگی [ویدئو]

شنبه 17 اسفند 1392 - 06:15
مطالعه 3 دقیقه
300955731134224792
اختصاصی ژنو 2014: خودرویی که می بینید سریع ترین محصول خیابانی تاریخ ابارث است که به بهانه جشن 50 سالگی مدل های 695 ابارث ساخته شده . . .
تبلیغات

[jwplayer mediaid="65130"]

در لیست ویژگی های این کوچولوی ایتالیایی، انبوهی از نام های بزرگ به چشم می خورند که مهم ترین آنها عبارتند از:

  • سیستم اگزوز آکراپوویک.
  • تعلیق Extreme Shox با قابلیت تنظیم ارتفاع.
  • سیستم دیجیتالی ثبت داده های MXL .
  • صندلی های اسپرت Sabelt با کمربندهای چهار نقطه ای.
  • رینگ های 18 اینچی OZ.
  • کیت ترمز برمبو با کایپرهای قرمز رنگ.
  • رول بارهای تیتانیومی Poggipolini .

این 695 ویژگی خاص دیگری هم دارد؛ بعنوان مثال شیشه های جانبی آن ثابت است به همین دلیل دریچه کوچکی درون آنها تعبیه شده که از جنس پلی کربنات بوده و قابلیت بازوبسته شدن را دارد تا مبادا سرنشینان دچار تنگی نفس شوند! همچنین کیت کربنی آن شامل سپرها، رکاب، گلگیرها و اسپویلر سقفی عقب توسط کمپانی Zender طراحی و ساخته شده اند.

بر روی این فیات 997 کیلوگرمی، انجین 1.4 لیتری T-Jet نصب شده که با قدرت 190 اسبی می تواند در 5.9 ثانیه به سرعت 100 و سپس به حداکثر سرعت 230 کیلومتر برساعت برسد. این خودروی 2 نفره که در سه تریم با نام های 124Speciale Kit و Carbon Kit و Pista Kit قابل سفارش است، بصورت استاندارد دارای امکاناتی نظیر ترمزهای ABS، کنترل پایداری و همچنین TTC است.

[jwplayer mediaid="65131"]

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.