دوئل هوندا CR-V و کیا اسپورتیج

سه‌شنبه 30 خرداد 1396 - 09:00
مطالعه 6 دقیقه
Kia-Sportage-VS-Honda-CR-V
به یکی دیگر از قسمت‌های سری رقابت‌های خودرویی پدال رسیدیم و امروز نوبت گروه کراس‌اوورهای کامپکت است. در دوئل اول این گروه، رنو کاجار و فورد اسکیپ...
تبلیغات

به یکی دیگر از قسمت‌های سری رقابت‌های خودرویی پدال رسیدیم و امروز نوبت گروه کراس‌اوورهای کامپکت است. در دوئل اول این گروه، رنو کاجار و فورد اسکیپ با یکدیگر به رقابت پرداختند که مجموعاً در این دوئل 1401 رأی به ثبت رسیده است؛ اما نتایج نظرسنجی سایت و کانال تلگرام کاملاً عکس یکدیگر هستند به‌گونه‌ای که در سایت کاجار با اختلاف زیادی جلوتر است درحالی‌که در تلگرام اسکیپ بالاتر قرار دارد. درهرحال پس از جمع‌بندی آرا مشخص شد که نهایتاً رنو کاجار با کسب 752 رأی یا به‌عبارت‌دیگر 53 درصد از کل آرا پیروز این رقابت شده درحالی‌که فورد اسکیپ موفق به کسب 649 رأی شده است. حال امروز دو کراس‌اوور دیگر بنام‌های هوندا CR-V و کیا اسپورتیج رودرروی یکدیگر قرار گرفته‌اند.

فولکس‌واگن تیگوآن

سوبارو فورستر

هیوندای توسان

مزدا CX-5

؟

؟

ام‌جی GS

سیتروئن C5 ایرکراس

نیسان قشقایی

اوپل گرندلند

؟

؟

کیا اسپرتیج

هوندا CR-V

فورد اسکیپ

رنو کاجار

؟

رنو کاجار

اشکودا کاروک

پژو 3008

سئات آتکا

میتسوبیشی اکلیپس کراس

؟

؟

جیپ کامپس

تویوتا رافور

فولکس‌واگن گلف آلترک

سانگ‌یانگ کوراندو

؟

؟

جی‌ام‌سی تراین

جیپ چروکی

نیسان ایکس‌تریل

شورلت اکوئناکس

؟

؟

هوندا CR-V

CR-V یکی از قدیمی‌ترین کراس‌اوورهای هوندا است که تاریخ معرفی اولین نسل آن به سال 1995 بازمی‌گردد. تولید این نسل تا سال 2001 ادامه داشت و سپس یک سال بعد نسل دوم جایگزین آن شد؛ اما در حال حاضر CR-V در نسل پنج خود قرار دارد که از زمان معرفی آن مدت زیادی نگذشته است زیرا نسل جدید این کراس‌اوور ژاپنی در ماه اکتبر سال گذشته در دیترویت رونمایی شد. یکی از ویژگی‌های طراحی بیرونی این خودرو چراغ‌های عقب آن است که همواره در ستون‌ها قرار داشته‌اند و این ویژگی در نسل ششم هم حفظ شده است. پلت‌فرم این نسل CR-V با نسل دهم سیویک و همین‌طور آکورا CDX مشترک است. نسل ششم هوندا CR-V در آزمون‌های ایمنی NHTSA نیز موفق به کسب امتیاز کامل یا همان پنج ستاره شده است. این خودرو یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین کراس‌اوورهای بازار ایالات‌متحده است به‌گونه‌ای که سال گذشته با فروش بیش از 357 هزار دستگاه، پرفروش‌ترین سال تاریخ خود را تجربه کرده است. هوندا برای نسل ششم CR-V دو پیشرانهٔ بنزینی به همراه یک نمونهٔ دیزلی ارائه کرده است که همگی از نوع چهار سیلندر هستند. موتورهای بنزینی این خودرو شامل نمونه‌های 2.4 لیتری تنفس طبیعی و 1.5 لیتری توربو می‌شود که ما در این رقابت موتور تنفس طبیعی را شرکت داده‌ایم. این موتور 184 اسب بخار قدرت و 244 نیوتن متر گشتاور دارد که توسط یک گیربکس CVT به چرخ‌های جلو یا هر چهارچرخ منتقل می‌شود. چند وقتی است که نسل قبلی هوندا CR-V در کشورمان‌ هم عرضه شده است اما هنوز خبری از نسل جدید نیست.

کیا اسپورتیج

اسپورتیج هم یکی از باسابقه‌ترین کراس‌اوورهای کیا است. نسل اول این خودرو که در سال 1993 معرفی شد، بر اساس پلت‌فرم مزدا بونگو ساخته شده بود و در بسیاری از قسمت‌ها مانند موتور و گیربکس با مزدا اشتراک داشت و حتی مهندسی آن‌هم توسط مزدا انجام شده بود. با این اوصاف نسل اول اسپورتیج در دو نسخهٔ سه‌در و پنج‌در تا سال 2004 ادامه یافت تا نوبت به نسل دوم رسید. نسلی که برای اولین بار پای این کراس‌اوور کره‌ای را به بازار کشورمان باز کرد. سپس در سال 2010 نسل سوم معرفی شد که از لحاظ طراحی کاملاً متحول سده بود. در حال حاضر هم نسل چهارم اسپورتیج در بازار حضور دارد که در نمایشگاه فرانکفورت 2015 رونمایی شد. این نسل اما در طراحی تا حدودی دنباله‌روی نسل قبلی است که طبق زبان طراحی جدید کیا مدرن‌تر شده است. نسل چهارم اسپورتیج مشابه نسل‌های سوم و دوم در ایران‌ هم حضور دارد. این کراس‌اوور کامپکت کره‌ای در آزمون‌های ایمنی IIHS توانسته است پنج ستارهٔ ایمنی را کسب نماید. کیا اما برخلاف هوندا موتورهای بیشتری را برای اسپورتیج ارائه می‌کند که شامل چهار نمونهٔ بنزینی و یک واحد دیزلی می‌شود. ما در این دوئل جهت هماهنگی با رقیب ژاپنی، موتور 2.4 لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی اسپورتیج را برگزیده‌ایم که 181 اسب بخار قدرت و 237 نیوتن متر گشتاور دارد. برای انتقال این نیرو هم سه گیربکس شش سرعتهٔ اتوماتیک، شش سرعتهٔ دستی و هفت سرعتهٔ اتوماتیک دوکلاچه در نظر گرفته شده که آن‌را به چرخ‌های جلو یا هر چهارچرخ انتقال می‌دهند. اسپورتیج با پسرعمویش هیوندای توسان پلت‌فرم مشترکی دارد.

مشخصات فنی

هوندا CR-V

کیا اسپورتیج

پیشرانه

2.4 لیتری 4 سیلندر

2.4 لیتری 4 سیلندر

تنفس

طبیعی

طبیعی

قدرت

184 اسب بخار

181 اسب بخار

گشتاور

244 نیوتن متر

237 نیوتن متر

گیربکس

CVT

6 سرعته اتوماتیک

محور محرک

جلو/چهارچرخ

جلو/چهارچرخ

شتاب صفرتاصد

7.9 ثانیه

8.6 ثانیه

مسافت 400 متر

16.4 ثانیه

16.8 ثانیه

حداکثر سرعت

200 کیلومتر/ساعت

185 کیلومتر/ساعت

مصرف سوخت

7.2 لیتر (ترکیبی)

10.2 لیتر (ترکیبی)

وزن

1587 کیلوگرم

1653 کیلوگرم

طول

4.58 متر

4.48 متر

فاصلهٔ محوری

2.66 متر

2.67 متر

قیمت پایه

24,985 دلار

24,095 دلار

قیمت در ایران

234 میلیون تومان

199 میلیون تومان

 

این دوئل‌ها، مقایسه‌هایی برای دریافت و شناخت خودروهای برتر نیستند بلکه نظرسنجی برای شناخت خودروهای محبوب‌تر بین شما کاربران ایرانی می‌باشند؛ بنابراین با توجه به جمیع جهات، جذابیت، طراحی بدنه و کابین، برند، ویژگی‌های فنی، قیمت و مقرون‌به‌صرفه بودن و حتی تجربه کاربری، کدام خودرو را ترجیح می‌دهید؟ دلایل و معیارهای انتخاب خود را نیز لطفاً در بخش نظرات بیان فرمایید.

[polldaddy poll=9771482]

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.