مدیر لامبورگینی: رقابت با فراری و آستون‌مارتین به نفع اوروس تمام شد!

دوشنبه 5 مرداد 1405 - 16:00
مطالعه 3 دقیقه
لامبورگینی اوروس و رقبا
مدیر سبد محصولات لامبورگینی معتقد است که حضور در بازار شاسی‌بلندها و رقابت با برندهای بزرگ، موجب ارتقای روزافزون محصولات این شرکت شده است.

هنگامی‌که لامبورگینی در سال ۲۰۱۷ از نسخه تولیدی اوروس رونمایی کرد و فراری نیز پنج سال بعد راه آن را با مدل پوروسانگوئه ادامه داد، صدای اعتراض و فریاد خشم عشاق متعصب خودروهای سوپراسپرت به هوا رفت. طرفداران اصیل این دو برند بریتانیایی و ایتالیایی می‌پرسیدند که آیا واقعاً ساخت شاسی‌بلند برای دو برند نام‌دار که همواره به تولید اسپرت‌های اصیل شهرت داشته‌اند ضروری بود؟ اما واقعیت دنیای تجارت این است که یک خودروساز با تکیه بر سبد محصولی که فقط مدل‌های دونفره دارد، نمی‌تواند رشد مالی چندانی را تجربه کند. همین منطق اقتصادی باعث شد حسابداران لامبورگینی مدیران را برای نشان دادن چراغ سبز به اوروس متقاعد کنند؛ ریسکی بزرگ که کاملاً به بار نشست.

اوروس اکنون هشت سال متوالی پرفروش‌ترین محصول لامبورگینی بوده و سهم عظیمی در سودآوری این شرکت داشته است. پوروسانگوئه نیز با وجود محدودیت سقف تولید از سوی فراری که مشتریان را بیش از دو سال در صف انتظار نگه می‌دارد، به پرفروش‌ترین مدل امسال مارانلو تبدیل شده است. در بدنه مدیریتی لامبورگینی، استفانو کوسالتر، مدیر سبد محصولات شاسی‌بلند این شرکت، بیش از هرکسی روی جزئیات اوروس حساسیت به خرج می‌دهد. او که پیش از لغو پروژه شاسی‌بلند برقی لانزادور در ماه فوریه گذشته، مدیریت آن را هم بر عهده داشت، در جشنواره سرعت گودوود از تغییرات و آینده اوروس سخن گفت.

کوسالتر که پس از ۱۴ سال حضور در لامبورگینی و دوره‌ای فعالیت در بخش آئودی اسپرت، دوباره در سال ۲۰۲۱ به این شرکت بازگشته، تأکید می‌کند که رقابت داغ با سایر برندها موجب می‌شود تا مهندسان لامبورگینی خودروهای خود را روزبه‌روز ارتقا دهند. او با ابراز خرسندی از آمار فروش عالی اوروس (عبور از مرز ۳۵ هزار دستگاه از زمان عرضه)، اشاره کرد که اگرچه شاسی‌بلندها معمولاً خودروهایی مناسب برای مردان خانواده‌دار ۵۰ تا ۷۰ ساله به شمار می‌روند اما اوروس موفق شده گروه جدیدی از خریداران جوان‌تر را هم به خانواده خریداران این برند اضافه کند.

توسعه خانوادهٔ اوروس در سال ۲۰۲۴ با معرفی مدل اوروس SE، به‌عنوان نخستین سوپرشاسی‌بلند پلاگین‌هیبریدی شرکت، دامنه خریداران را گسترده‌تر کرد. علاوه بر استفاده چندساله پلیس ایتالیا از نسخه پرفورمانته، به‌تازگی مدل اوروس SE پرفورمانته نیز در تپه نوردی گودوود به نمایش درآمد تا قدرت‌نمایی این خانواده کامل‌تر شود. اوروس در بازار با رقبای پرتعدادی مواجه است که در کنار فراری پوروسانگوئه و آستون‌مارتین DBX، مدل‌هایی مانند پورشه کاین توربو E-Hybrid و بنتلی بنتیگا را هم شامل می‌شود اما کوسالتر تأکید دارد که اوروس به لطف حفظ DNA واقعی لامبورگینی و برنامه گسترده شخصی‌سازی، جذابیت بسیار بالایی برای مدیران ارشد و بنیان‌گذاران جوان کمپانی‌ها در سراسر جهان پیدا کرده است.

نظرات

©1405 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.