سئات لئون کوپرا Je Design، شیطان اسپانیایی!

سه‌شنبه 23 آبان 1396 - 04:30
مطالعه 3 دقیقه
seat-leon-cupra-je-design-tuning-1
پس از ورود به اتاق جراحی در دسامبر سال جاری، سئات لئون کوپرا 2017 هم‌اکنون از زیر دستان تیونری با نام Je Design عبور کرده است.
تبلیغات

این تیونر نسبتاً گمنام برنامه افزایش قدرت 2 مرحله‌ای خود برای این هاچبک داغ اسپانیایی را اعلام کرده که باعث می‌شود قدرت 300 اسبی و گشتاور 380 نیوتون متری مدل استاندارد به ترتیب به 360 اسب بخار و 450 نیوتون متر افزایش یابد.

از طرف دیگر، پکیج شماره 2 جذاب‌تر بوده زیرا قدرت را به 380 اسب بخار و گشتاور را به 470 نیوتون متر افزایش می‌دهد. بدین ترتیب لئون کوپرا فیس لیفت Je Design از نظر قدرت و گشتاور تنها 20 اسب و 10 نیوتون متر کمتر از آئودی RS3 اسپورت بک جدید دارد. این ارباب حلقه‌ی آلمانی یکی از بهترین هاچبک های داغ کامپکت بوده و از پیشرانه 5 سیلندر 2.5 لیتری استفاده می‌کند درحالی‌که قلب تپنده کوپرا پیشرانه 4 سیلندر 2 لیتری است.

پکیج شماره 1 این تیونر سقف سرعت لئون کوپرا را به 265 کیلومتر در ساعت می‌رساند درحالی‌که پکیج دوم سقف سرعت 280 تا 285 کیلومتر در ساعت را به ارمغان می‌آورد.

ویژگی‌ای که لئون کوپرای Je Design را جذاب‌تر می‌کند یک اگزوز فولادی ضدزنگ با کنترل صدای تولیدی از طریق سیستم انتخاب حالت است. مشتریان می‌توانند از بین خروجی‌های متنوع یکی را برای اگزوز انتخاب کنند.

از جمله ویژگی‌های کلیدی طراحی بیرونی این خودرو می‌توان به قوس چرخ‌های پهن‌تر، رکاب‌های جانبی گیرا، سپر جلوی جدید، جزئیات مشکی براق دیفیوزر عقب و اسپویلر قابل تنظیم روی درب پشتی اشاره کرد. Je Design همچنین این خودرو را به رینگ‌های 20 اینچی و لاستیک‌های هانکوک S1-Evo تجهیز کرده است.

نهایتاً باید به فنرهای اسپورتی اشاره کرد که ارتفاع خودرو را تا 20 میلی‌متر پایین آورده است. مالکان همچنین می‌توانند سیستم تعلیق کاملاً تنظیم‌پذیر KW DDC را انتخاب کنند که ارتفاع لئون کوپرا را 45 میلی‌متر کاهش می‌دهد.

داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.