سرمایه‌گذاری بزرگ تویوتا روی تاکسی‌های پرنده

جمعه 20 مهر 1403 - 03:30
مطالعه 2 دقیقه
evtol-3
این خودروساز ژاپنی بیش از 500 میلیون دلار در حمل‌ونقل هوایی ایالات‌متحده سرمایه‌گذاری می‌کند.
تبلیغات

خودروسازی تویوتا برای بار دوم مبلغی هنگفت را در تاکسی‌هایی هوایی کشور آمریکا سرمایه‌گذاری کرده است. این برند با صرف هزینه‌ای 500 میلیون دلاری در شرکت «joby Avatian» در تلاش است تا به روند توسعه تاکسی‌های برقی پرنده کمک کند. برند آمریکایی یادشده کار خود را در سال 2009 و با تولید پرنده‌های عمودپرواز برقی موسوم‌به «eVTOL» آغاز کرد. پروتوتایپ‌های این شرکت تاکنون بیش از 48 هزار کیلومتر را پرواز کرده‌اند.

هواپیماسازی جابی هم‌اکنون سه محصول را معرفی کرده است که انتظار دارد در فاصله‌ای نه‌چندان دور دو برابر شود. این شرکت کالیفرنیایی در ماه آگوست اعلام کرد که چهارمین قدم از روند 5 مرحله‌ای دریافت تاییدیه رسمی پرواز به تکمیل شدن نزدیک شده است.

این هفتمین سالی است که تویوتا و جابی با یکدیگر همکاری می‌کنند. آخرین دور سرمایه‌گذاری تویوتا، حجم سرمایه‌ آن را در جابی به بیش از 894 میلیون دلار می‌رساند. این هزینه صرف تبلیغات و طی کردن مراحل لازم برای دریافت تاییدیه‌های پرواز رسمی خواهد شد. تویوتا پا را از این هم فراتر گذاشته و مهندسانش را در این شرکت مشغول به کار کرده؛ این مجموعه با امضای یک قرارداد بلندمدت به‌دنبال تامین پیشرانه‌های برقی و قطعات لازم برای تاکسی‌هایی هوایی است. آیا تاکسی‌هایی هوایی آینده حمل‌ونقل خصوصی خواهند بود؟ نظر شما چیست؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.