معرفی موفق‌ترین خودروهای وارداتی به ایران (قسمت پایانی)

سه‌شنبه 24 آبان 1401 - 16:30
مطالعه 11 دقیقه
combine_images
در این مقاله می‌خواهیم شما عزیزان را با موفق ترین خودروهای وارداتی به ایران آشنا کنیم اما قبل از آن ذکر چند نکته خالی از لطف نخواهد بود. بحث...

در این مقاله می‌خواهیم شما عزیزان را با موفق ترین خودروهای وارداتی به ایران آشنا کنیم اما قبل از آن ذکر چند نکته خالی از لطف نخواهد بود. بحث واردات خودرو به کشور همواره جزو جنجالی‌ترین و بحث‌برانگیزترین موضوعات بوده و این مسیر پر فراز و نشیبی را در طول این سال‌ها طی کرده است. خودروهای وارداتی با موانع متعددی روبرو بوده‌اند که همین امر دستیابی اکثر مردم به آن‌ها را غیرممکن کرده است. وجود انحصار در صنعت خودرو، تغییر قیمت ارز، سیاست‌های خاص و قوانین عجیب و... همه و همه باعث شده‌اند امر واردات خودرو با مشکلاتی مواجه باشد و هر از گاهی خبر توقف ثبت سفارش و واردات و سپس برنامه‌ریزی برای شروع دوباره آن منتشر شود.

اما جدای از این موارد می‌خواهیم با موفق ترین خودروهای وارداتی کشور آشنا شویم. چه عاملی باعث می‌شود یک خودرو در بازار موفق باشد؟ به این سؤال می‌توان پاسخ‌های متعددی داد چراکه وضعیت بازار کشور ما با جهان کاملاً متفاوت است و صرف فروش بالا نمی‌تواند بیانگر کیفیت و ویژگی‌های خوب یک خودرو باشد؛ اما در یک بازار آزاد و رقابتی خودرویی موفق خواهد بود که بتواند مجموعه‌ای از ویژگی‌ها همچون کیفیت ساخت بالا، هزینه‌های نگهداری کم، طراحی زیبا، قوای محرکه کارا و... را ارائه نماید که همگی این فاکتورها در نهایت می‌توانند خودشان را در آمارهای فروش نشان دهند؛ اما نکته مهم اینکه خودروهای حاضر در این لیست الزاماً در بازارهای جهانی نیز موفق نیستند و علت آن‌هم به سیاست‌های واردکنندگان و نوع خودروهای انتخابی و همچنین تمایل یا عدم تمایل خودروسازان خارجی به حضور در کشورمان مربوط می‌شود. با این مقدمه می‌خواهیم سراغ موفق ترین خودروهای وارداتی کشور برویم پس با ما همراه باشید.

همچنین بخوانید:

معرفی موفق‌ترین خودروهای وارداتی به ایران (قسمت اول)

کپی لینک

تویوتا لندکروزر

لندکروزر یکی از شناخته‌شده‌ترین خودروهای دنیاست. در واقع بسیاری از افراد این خودرو را جزو سنگ محک‌های کلاس خود می‌دانند. این شاسی‌بلند ژاپنی جزو محبوب‌ترین خودروهای وارداتی کشور است اما ممنوعیت واردات و افزایش قیمت ارز باعث شده‌اند لندکروزر قیمت وحشتناکی داشته باشد. به‌هرحال تا پیش از ممنوعیت واردات شاهد رژه این قدبلند در کشور بودیم. آنچه لندکروزر را شاخص می‌کند طراحی ساده و شیک، کیفیت ساخت بالا، آفرود احساس‌برانگیز و فضای کابین و بار جادار خواهد بود. این خودرو با دو پیشرانه 6 و 8 سیلندر راهی بازار کشور شد که نسخه 8 سیلندر آن یک سر و گردن بالاتر از برادر کم‌توان‌تر نشان می‌دهد. پیشرانه 8 سیلندر 4.6 لیتری این خودرو اگرچه به تعداد کمتری وارد شده اما در صورت انتخاب کاملاً خودش را نشان خواهد داد. قدرت 284 اسب بخار این پیشرانه شاید چندان به چشم نیاید اما گشتاور 445 نیوتون متری آن فاکتور مهم‌تری خواهد بود. لندکروزر طیف وسیعی از امکانات و تجهیزات را ارائه می‌کند که از جمله آن‌ها می‌توان به سیستم تعلیق پیشرفته، ترمز کمکی، کنترل کشش، کنترل حرکت در سربالایی و سرپایینی، سانروف و... اشاره داشت.

کپی لینک

تویوتا پرادو

محصولات تویوتا همواره به خاطر کیفیت و دوام بالا تحسین می‌شوند و در کشور ما نیز طرفداران زیادی دارند. شاسی‌بلند پرادو اگرچه از نظر طراحی جزو خودروهای شاخص بازار محسوب نمی‌شود و چندین سال از تولید و عرضه آن می‌گذرد اما همچنان طرفداران زیادی در بازار دارد. نسل سوم این خودرو با کد J120 تولید و با پیشرانه‌های 4 سیلندر 2.7 لیتری و 6 سیلندر 4 لیتری عرضه شد. مدل‌های 6 سیلندر از گیربکس 5 سرعته اتوماتیک سود می‌برند درحالی‌که مدل 4 سیلندر با گیربکس 4 سرعته اتوماتیک یا 5 سرعته دستی عرضه شدند. پرادو از نظر شکل بدنه نیز به‌صورت دو و چهار درب در دسترس خریداران قرار گرفت و لاستیک زاپاس آن‌ها نیز در روی درب پشتی یا زیر آن قرار دارد. نسل چهارم پرادو که با کد J150 شناخته شده پس از نسل قبلی در کشورمان عرضه شد و همانند آن با دو پیشرانه 4 و 6 سیلندر و بدنه دو و چهار درب ارائه گشت. این نسل از پرادو تجهیزات مناسبی نیز داشت و هم‌اکنون با قیمت‌های فضایی خرید و فروش می‌شود.

کپی لینک

تویوتا راو 4

شاسی بلندهای تویوتا طرفداران زیادی در دنیا دارند و یکی از آن‌ها تویوتا راو 4 است که همواره در رده‌های بالای فروش قرار می‌گیرد. این خودرو همراه سایر محصولات تویوتا وارد کشورمان نیز شده و جزو موفق ترین خودروهای وارداتی لقب می‌گیرد؛ اما نسلی از راو 4 که واقعاً در کشورمان درخشید نسل چهارم آن بود که در کنار عدم حضور مدل‌های دیگر از این خودروساز بتواند فروش خوبی را تجربه کند. در ادامه نسخه فیس لیفت راو 4 هم با تغییراتی در چراغ‌ها و آپشن ها عرضه شد. این خودرو در کشورمان از پیشرانه 2.5 لیتری استفاده می‌کند و قدرت 177 اسب بخار دارد. این نیرو از طریق گیربکس 6 سرعته اتوماتیک به چرخ ها فرستاده می‌شود. راو 4 از نظر تجهیزات نیز کمبود خاصی ندارد و مواردی همچون چراغ‌های زنون، سیستم تهویه مطبوع، صندلی‌های چرمی دارای گرم‌کن، کنترل حرکت در سرازیری و... در آن دیده می‌شوند.

کپی لینک

تویوتا کمری

نام کمری جزو شناخته‌شده‌ترین نام ها در صنعت خودروی دنیاست. نام کمری با واژه‌های همچون کیفیت، هزینه‌های کم نگهداری، جان‌سخت بودن و... مترادف است و به همین خاطر در کشور ما نیز طرفداران فراوانی دارد. هم‌زمان با آزادسازی واردات خودرو به کشور در دهه 80 شمسی، کمری نیز در کنار سوناتا وارد شد تا یکی از جذاب‌ترین رقابت‌ها بین سدان های ژاپنی یعنی کمری و ماکسیما و همچنین سدان کره‌ای سوناتا شکل گیرد. نسلی از کمری که ابتدا وارد شد پنجمین نسل این خودرو بود و با نام کمری گرند در کشورمان شناخته می‌شد. این خودرو با پیشرانه‌هایی که قدرت 152 تا 186 اسب بخار داشتند عرضه شد. البته بیشتر نمونه‌های وارداتی از پیشرانه 2.4 لیتری و گیربکس 5 سرعته دستی یا 4 سرعته اتوماتیک استفاده می‌کردند اما کمری گرند به پیشرانه 6 سیلندر 3 لیتری مجهز بود. نسل بعدی کمری یکی از موفق ترین نسل‌های این خودرو در بازارهای جهانی بود و طراحی کاملاً دگرگون شده‌ای را به نمایش می‌گذاشت. این نسل کمری اکثراً از پیشرانه 4 سیلندر 2.4 لیتری 158 اسب بخاری استفاده می‌کند هرچند نمونه‌های 6 سیلندر آن نیز به‌طور محدودتر وارد شدند. بعدها و به‌صورت محدودتر نسل هفتم کمری با طراحی متفاوت‌تر وارد شد هرچند استقبال از آن به نسبت نسل‌های پیشین کمتر بود. آخرین نسخه‌ای از کمری که در کشورمان دیده شد نسخه فیس لیفت همان نسل هفتم بود که برخی تغییرات را در طراحی و کابین نشان می‌داد.

کپی لینک

تویوتا کرولا

همه آن چیزهایی که درباره کیفیت و دوام کمری گفتیم درباره کرولا نیز صدق می‌کند. کرولا یکی از پرفروش‌ترین خودروهای تاریخ به شمار می‌رود و خودرویی واقعی برای توده مردم است هرچند در کشور ما قیمتی نجومی دارد. نسل‌های متنوعی از کرولا در طول این سال‌ها وارد کشورمان شد که شاخص‌ترین آن‌ها نسل یازدهم است و ما نیز می‌خواهیم به آن بپردازیم. تویوتا در طراحی این نسل کرولا جسارت بیشتری به خرج داد تا سدانی اسپرت تر راهی بازار کند. طراحی خارجی و داخلی این خودرو کاملاً دگرگون شد و جذابیت بیشتری را به ارمغان آورد. این نسل کرولا در کشورمان از پیشرانه 4 سیلندر 2 لیتری با قدرت 143 اسب بخار استفاده می‌کند. از جمله ویژگی‌های کرولا می‌توان به کروز کنترل، کنترل کشش، کنترل پایداری، حسگرهای پارک، پایش نقاط کور، ورود و استارت بدون کلید و... اشاره کرد.

کپی لینک

رنو تالیسمان

محصولات رنو در کشورمان کاملاً شناخته شده هستند و معمولاً در رده‌های میانی بازار قرار می‌گیرند اما ورود دو مدل جذاب تالیسمان و کولئوس تمامی تصورات درباره رنو را تغییر داد. این سدان زیبا به تعداد محدود و در مدل‌های 2016 و 2017 وارد شد. طراحی تالیسمان نظرات زیادی را به خود جلب می‌کند و همین موضوع را می‌توان به‌طور تمام و کمال درباره سواری و قوای محرکه آن نیز اظهار داشت. پیشرانه 1.6 لیتری این خودرو قدرت 190 اسب بخاری تولید می‌کند و با استفاده از گیربکس 7 سرعته اتوماتیک به چرخ ها منتقل می‌کند. از جمله تجهیزات این خودروی فرانسوی می‌توان به کروز کنترل، پایش نقاط کور، سیستم تهویه مطبوع خودکار، صندلی چرمی، حسگرهای پارک، سانروف و... اشاره کرد.

کپی لینک

رنو کولئوس

یکی دیگر از موفق ترین خودروهای وارداتی به کشور را باید شاسی‌بلند کولئوس دانست که در کشورمان سابقه بیشتری نسبت به برادر سدان خود دارد. این خودرو اگرچه در نسل اول واردات به کشور با طراحی نه چندان جذاب خود نتوانست توفیقی بیابد اما نسل بعدی‌اش داستان متفاوتی داشت. کولئوس حاضر در بازار خودروی کشورمان طراحی زیبایی دارد و خودروی متمایزی محسوب می‌شود. پیشرانه 2.5 لیتری این خودرو قدرت 171 اسب بخاری دارد. کولئوس از نظر تجهیزات کمبودی ندارد و از جمله ویژگی‌های آن می‌توان به صندلی و فرمان چرمی، سیستم تهویه مطبوع، سانروف، حسگرهای پارک، سیستم صوتی حرفه‌ای و... اشاره داشت. لیستی که مشاهده کردید شامل موفق ترین خودروهای وارداتی به کشور بود که البته با نظرات شما عزیزان می‌تواند کامل‌تر نیز شود. شما چه خودروهای دیگری را پیشنهاد می‌کنید که می‌تواند در این لیست قرار گیرد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.