درگ کادیلاک CT5-V بلک‌وینگ هنسی 1000 اسب بخار با کوروت Z06

شنبه 1 مهر 1402 - 06:30
مطالعه 3 دقیقه
maxresdefault
هنسی با ترتیب دادن مسابقهٔ درگی در مقابل کوروت Z06، توانایی‌های کادیلاک CT5-V بلک‌وینگ با کیت ارتقاء H1000 را نشان داده است.
تبلیغات

هنسی برای نشان دادن توانایی‌های جدیدترین محصول خود یعنی کادیلاک CT5-V بلک‌وینگ H1000، درگی با شورلت کوروت Z06 ترتیب داده است. این سوپرسدان هنسی چند ماه پیش رونمایی شد و حالا تولید آن آغاز شده است. کوروت Z06 با پیشرانهٔ 5.5 لیتری V8 تنفس طبیعی که 670 اسب بخار قدرت و 625 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند، سوپراسپرت بسیار توانمندی است. این ماشین ظرف تنها 2.6 ثانیه از صفر به سرعت 96 کیلومتر بر ساعت می‌رسد که عدد چشمگیری است اما در برابر ارتقاء پکیج H1000 هنسی روی CT5-V بلک‌وینگ چندان به چشم نمی‌آید.

CT5-V بلک‌وینگ استاندارد از لحاظ قدرت فقط 2 اسب بخار ضعیف‌تر از Z06 است زیرا موتور 6.2 لیتری V8 سوپرشارژ آن 668 اسب بخار قدرت تولید می‌کند هرچند که گشتاور 895 نیوتن متری آن بسیار بیشتر است. بااین‌حال، هنسی که به این اعداد قانع نیست، با کیت H1000 خروجی موتور را به 1000 اسب بخار قدرت و 1310 نیوتن متر گشتاور افزایش داده است؛ بنابراین، تعجبی ندارد که کوروت در هردو مسابقه شکست می‌خورد. در هردو مسابقه که به‌صورت رولینگ برگزار می‌شود، کادیلاک حتی با وجود وزن بیشتر 1870 کیلوگرمی در مقایسه با کوروت 1670 کیلوگرمی، رقیب را مغلوب می‌کند.

هنسی ارتقاءهای زیادی را روی موتور کادیلاک انجام داده است که شامل پورت و پولیش سرسیلندر، تجهیز به میل بادامک HPE و همین‌طور سوپاپ‌ها و پوشرادهای جدید، سوپرشارژر بزرگ‌تر، ورودی هوای جریان بالا، مبدل‌های حرارتی بزرگ‌تر و هدرزهای فولادی ضدزنگ می‌شود. تنظیم مجدد نرم‌افزار مدیریت موتور هم تکمیل‌کنندهٔ تغییرات هنسی هستند. به گفتهٔ این تیونر، به لطف تغییرات مذکور، CT5-V بلک‌وینگ ظرف 2.5 ثانیه از صفر به سرعت 96 کیلومتر بر ساعت می‌رسد که یک‌دهم ثانیه از کوروت و یک ثانیهٔ کامل از نسخهٔ استاندارد سریع‌تر است. این سوپرسدان تیون شده 400 متر را هم در 10.1 ثانیه طی می‌کند.

هنسی هنوز قیمت این کیت تیونینگ را اعلام نکرده است اما قیمت کادیلاک CT5-V بلک‌وینگ استاندارد از 93,390 دلار آغاز می‌شود؛ بنابراین، به‌احتمال‌زیاد با این پکیج، قیمت سدان کادیلاک شش‌رقمی خواهد شد. این کیت با گارانتی 38 هزار کیلومتری ارائه می‌شود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

©1404 - 1393 کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پدال تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.