چارجر ۶۰۰ اسب بخاری سوپربی جدیدترین سلاح پرفورمنس دوج است اما این خودرو تنها آغاز راه برنامه‌های این خودروساز به شمار می‌رود زیرا مدیرعامل این شرکت وعده داده است که محصولات پرفورمنس بسیار بیشتری در راه هستند. هرچند سوپربی در ابتدا به‌عنوان نسخه تولید محدود لانچ ادیشن مدل ۲۰۲۷ عرضه خواهد شد اما مت مک‌الیر، مدیرعامل دوج، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که این برند قصد دارد برای مدل ۲۰۲۸ دسترسی به این خودرو را برای طیف وسیع‌تری از عموم مردم فراهم کند.

چارجر سوپربی تنها به دلیل افزایش قدرت متمایز نشده است بلکه دوج تغییرات گسترده‌ای در سیستم خنک‌کننده آن ایجاد کرده، آیرودینامیک خودرو را بهبود بخشیده و از ترمزهای بزرگ‌تری استفاده کرده است تا پتانسیل واقعی این پلتفرم را به نمایش بگذارد. مک‌الیر در این رابطه اشاره کرد که این خودروها جثه بزرگ و سنگینی دارند و مهندسان دوج توانسته‌اند نشان دهند که این پلتفرم در شرایط تحت‌فشار چه عملکردی از خود نشان می‌دهد. تمرکز تیم مهندسی صرفاً روی قدرت موتور و شتاب مستقیم نبوده بلکه سیستم خنک‌کننده به‌گونه‌ای ارتقا یافته است که استانداردهای پیست SRT را برآورده کند و خودرو بتواند دورهای متوالی را بدون افت عملکرد طی کند. هرچند زیر کاپوت این مدل همچنان همان موتور ۳ لیتری خطی شش سیلندر توئین توربو قدرت گرفته اما قدرت این موتور به ۶۰۰ اسب بخار افزایش یافته که ۵۰ اسب بخار قوی‌تر از مدل استاندارد سیکس‌پک است.

در حال حاضر دوج تنها دو مدل یعنی چارجر و دورانگو را در سبد محصولات خود دارد اما این وضعیت با ورود مدل GLH که یک خودروی میان سایز خواهد بود، تغییر خواهد کرد. مک‌الیر این محصول جدید را خودرویی با هدف بازار سدان‌ها و هاچ‌بک‌های داغ توصیف کرده است. مدل GLH قیمت پایه پایین‌تری نسبت به چارجر خواهد داشت زیرا قیمت چارجر کوپه R/T مدل ۲۰۲۷ از ۵۱,۹۹۰ دلار آغاز می‌شود و دوج به دنبال ارائه عملکرد بالا در ازای بهای پرداختی است.

دوج هنوز جزئیات زیادی درباره GLH منتشر نکرده است اما ساخت نسخه SRT از این مدل را تأیید کرده و مک‌الیر تأکید کرد که هدف اصلی، ساخت یک محصول کاملاً اصیل و پرفورمنس است و دوج صرفاً برای پر کردن فضای خالی بازار دست به تولید آن نخواهد زد. مدیرعامل دوج همچنین درباره آینده مدل‌های مجهز به موتورهای هشت سیلندر همی اظهارنظر نکرد اما نقشه راه استلانتیس نشان می‌دهد که مدل چارجر SRT نیز در دست توسعه قرار دارد. مک‌الیر در پایان تأکید کرد که معرفی این مدل‌ها خط پایان دوج نیست و آن‌ها به تلاش خود ادامه خواهند داد تا با بهره‌گیری از فناوری‌های جذاب، محصولات سریع‌تر و قوی‌تری را روانه بازار کنند.